Ale niestety mam nadciśnienie tętnicze.
Leczę je, biorę codziennie tabletki które regulują to ciśnienie i jest wszystko w normie (130/75). Wcześniej było 150/85 - 170/100. Leki biorę pół roku ponad.
Jedyne czego próbowałem, to THC, ale psychodeliki nie są dla mnie.
Bardzo chciałbym wziąć coś co da mi kopa. Chodzę na imprezy harcore techno, terrorcore i nie sposób się bawić na takiej imprezie bez speeda. Podobno to jak iść do kina na film w 3D i oglądać go bez okularów.
Sam klimat takiej imprezy, mnie bardzo ciągnie do spróbowania czegoś.
Ale wiem, że amfa przyśpiesza puls i podnosci ciśnienie.
Boję się, że to może się dla mnie źle skończyć.
Z drugiej strony mam znajomych którzy też maja (albo twierdzą że mają) nadciśnienie i biorą codzień koks, mefedron, amfe, dropsy itp itd. I żyją.
Bardzo bym poprosił kogoś obeznanego o pomoc, radę...
Co wźiąć na początek?
Może minimalna kreska amfetaminy?
Czy coś może się stać? np nie chcę dostać palpitacji serca.
Poza tym, branie stymulantów i wiekszosci leków na nadcisnienie nie jest zbyt zdrowe(temat jest o tym, poszukaj).
Kolegom z nadcisnieniem biorącym stymulanty nie wroze dlugiego zycia ;]
mufasa pisze:np nie chcę dostać palpitacji serca
alkohol piję normalnie, duże ilości wódy i nigdy nic sie nie dzieje złego.
Lekarz kazał brać codziennie jedną tabletke, nawet gdy zamierzam się uchlać. Albo jak wróce najebany z imprezy rano, to wziąć tabletkę i iść spać.
Ja nie planuję codziennie wciągać.
Chciałbym tylko spróbować (naprawde może mi się coś zjebać od jednorazowego wzięcia 0,25 amfy?).
A jak się spodoba to planuję okazjonalnie, na impreze brać. Raz na kilka miesięcy.
mufasa pisze:naprawde może mi się coś zjebać od jednorazowego wzięcia 0,25 amfy?
mufasa pisze: Z drugiej strony mam znajomych którzy też maja (albo twierdzą że mają) nadciśnienie i biorą codzień koks, mefedron, amfe, dropsy itp itd. I żyją.
tylko pierwszy raz proponuje taki mix proponuje w dobrym s&s bo na takiej imprezie mozesz nie ogarniac przez ten caly pierdolnik
żyję i mam się dobrze
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.