Ale niestety mam nadciśnienie tętnicze.
Leczę je, biorę codziennie tabletki które regulują to ciśnienie i jest wszystko w normie (130/75). Wcześniej było 150/85 - 170/100. Leki biorę pół roku ponad.
Jedyne czego próbowałem, to THC, ale psychodeliki nie są dla mnie.
Bardzo chciałbym wziąć coś co da mi kopa. Chodzę na imprezy harcore techno, terrorcore i nie sposób się bawić na takiej imprezie bez speeda. Podobno to jak iść do kina na film w 3D i oglądać go bez okularów.
Sam klimat takiej imprezy, mnie bardzo ciągnie do spróbowania czegoś.
Ale wiem, że amfa przyśpiesza puls i podnosci ciśnienie.
Boję się, że to może się dla mnie źle skończyć.
Z drugiej strony mam znajomych którzy też maja (albo twierdzą że mają) nadciśnienie i biorą codzień koks, mefedron, amfe, dropsy itp itd. I żyją.
Bardzo bym poprosił kogoś obeznanego o pomoc, radę...
Co wźiąć na początek?
Może minimalna kreska amfetaminy?
Czy coś może się stać? np nie chcę dostać palpitacji serca.
Poza tym, branie stymulantów i wiekszosci leków na nadcisnienie nie jest zbyt zdrowe(temat jest o tym, poszukaj).
Kolegom z nadcisnieniem biorącym stymulanty nie wroze dlugiego zycia ;]
mufasa pisze:np nie chcę dostać palpitacji serca
alkohol piję normalnie, duże ilości wódy i nigdy nic sie nie dzieje złego.
Lekarz kazał brać codziennie jedną tabletke, nawet gdy zamierzam się uchlać. Albo jak wróce najebany z imprezy rano, to wziąć tabletkę i iść spać.
Ja nie planuję codziennie wciągać.
Chciałbym tylko spróbować (naprawde może mi się coś zjebać od jednorazowego wzięcia 0,25 amfy?).
A jak się spodoba to planuję okazjonalnie, na impreze brać. Raz na kilka miesięcy.
mufasa pisze:naprawde może mi się coś zjebać od jednorazowego wzięcia 0,25 amfy?
mufasa pisze: Z drugiej strony mam znajomych którzy też maja (albo twierdzą że mają) nadciśnienie i biorą codzień koks, mefedron, amfe, dropsy itp itd. I żyją.
tylko pierwszy raz proponuje taki mix proponuje w dobrym s&s bo na takiej imprezie mozesz nie ogarniac przez ten caly pierdolnik
żyję i mam się dobrze
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.