Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / 2 / 0
No fakt syf straszny to jest. Ja z racji że ćpałem sporo fety i.v to ciężko mi żeby coś mnie fajnie wyjebało z tych rc mało/(bez)euforycznych. Przykład z wczoraj opiszę jakoś niebawem, w wątku MeO-b
  • 15 / / 0
250 appp i 250 metedronu ponad miesiąc temu, po okolo 2 godzinach kolejne 250 appp i 250 metedronu. Czy podbija ketony? Chyba tak, lot miałem masakrycznie zajebisty. Zjazd? Schizy? Do zniesienia, ale skrzywienia były i nie mogłem ich opanować. Miałem wrażenie, że coś, ktoś mnie obserwuje. Wszędzie widziałem kamery mimo, że wiedziałem iż nic takiego nie ma w moim pokoju. Chodziłem i jak debil non stop sprawdzałem. A.. i raz w swoich drzwiach widziałem wychodzące palce.. zbyłem to uśmiechem :nuts:
Uwaga! Użytkownik Bonhart nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
Czytając ten temat stwierdzam że a-ppp jest bardzo podobny do MDPV?
Czy się mylę ?
  • 545 / 8 / 0
vi4rus pisze:
Czytając ten temat stwierdzam że a-ppp jest bardzo podobny do MDPV?
Czy się mylę ?
Tylko trochę podobny i chujowy.
  • 1167 / 13 / 0
A do jakiego RC jest podobne? Buff?
  • 545 / 8 / 0
Tak, prędzej buf.
  • 142 / 3 / 0
tak samo słaby jak buff tylko, że a-ppp ma jeszcze tragiczne zejście...
żartowałem.
  • 15 / / 0
To jest chujowe.. Nigdy przy żadnych ketonach nie miałem schizów, a przy tym już drugi raz. Wyjebałem resztę towaru.
Uwaga! Użytkownik Bonhart nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 6 / 0
K.mac "wyjebalem reszte towaru" co za dziadówa masakryczna. Wy wogole czytacie watek? Jezeli po 56ym poscie nie skminiłes ze sama nie dziala dobrze to .. nie wazne. Ale nie pisz ze wyrzucasz do smieci potem bo gdybys sie troche skupił i doczytał do konca to za jakis czas moglbys sprobowac podbic nia inny keton. alfa podbije kazdy w takim czy innym stopniu wiec jak cos nowego Ci nie podejdzie to nie reaguj tak emocjonalnie jak 5latek tylko odloz na bok. Moze sie przydac do innych badan. Do podbicia trzeba ja urzyc w tym samym czasie,nie wczesniej nie pozniej tylko tak jak moje doswiadczenie opisane w 'Tym' watku pare postow wstecz. Z dobrym bufistem robi z dupy jesien sredniowiecza. Ciekawe jak by zadziałała z..
Dokoncze w mixach ;-)
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 3 / 0
Wciągałem mieszanke alfa-PPP i MeOPP i myślałem że przez mój nos przeciągają drut kolczasty. Ból nie do zniesienia, rozbolała mnie głowa i było mi niedobrze. Potem wypiłem 300 mg metedronu i było OK.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?