Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 499 / 2 / 0
przy 20 razie będziesz myślał nad sposobem PR tylko po ty bo nie czuć tego smaku, przy pierwszych razach wchodzą lajtowo :D
  • 22 / / 0
Smak iście paskudny, chociaż i na to znalazłam swoje sposoby. Zawsze łykam w seriach po 6 sztuk, dzięki temu nie mam większego problemu z przełknięciem i nic nie przykleja mi się do przełyku. Zapijam zaś wodą w której mam rozpuszczoną dużą ilość miętowych kropli żołądkowych – smak jest wspaniały i orzeźwiający, a i dzięki temu udaje mi się ominąć późniejsze mdłości i ich konsekwencje. Mimo tych sposobów, w dalszym ciągu mam uraz do każdej białej tabletki w polu widzenia xP.
  • 95 / / 0
brutal pisze:
przy 20 razie będziesz myślał nad sposobem PR tylko po ty bo nie czuć tego smaku, przy pierwszych razach wchodzą lajtowo :D
Ja już przy drugim razie miałam mega obrzydzenie. I chociaż pól paczki Acodinu jeszcze leży, to nie moge sie przemóc.
  • 3248 / 3 / 0
jogurt pisze:
corleoNe pisze:
ja tak samo 30 tabletek wrzucam do papćt na raz, popijając obojętnie czym :P i to takie dziwne jest? :nuts:
A duże masz doświadczenie? Grzechotnik tak samo. Pogadamy jak nabierzecie obrzydzenia.
Ja mam duże doświadczenie, mówiąc duże mam na myśli to, że blisko setki już jestem, patrząc na średnie dawki to było by to m.w po 990mg, po 15mg każda tabletka, więc, liczmy, że 80 tripów:
80x66= 5808 tabletek zjedzonych, jak to wyliczyłem?
80 tripów x (990mg/15mg) = 5808
Zjadłem 5808 tabletek z 15mg dxm, czyli ogólnie 87120mg, przez całą moją karierę od końca sierpnia do 4 grudnia, czyli ~534mg dxm/dzień - ~35,5 tabletek z 15mg dxm.
Nie poczułem żadnego obrzydzenia do ani jednej z tych tabletek.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 56 / 0
jogurt pisze:
corleoNe pisze:
ja tak samo 30 tabletek wrzucam do papćt na raz, popijając obojętnie czym :P i to takie dziwne jest? :nuts:
A duże masz doświadczenie? Grzechotnik tak samo. Pogadamy jak nabierzecie obrzydzenia.
Może troszkę mniejsze doświadczenie, owszem są okropne w smaku te tabletki, ale ma to jakieś znaczenie? Wiem, że za 5 minut nie będę tego czuł więc po co mam się rozczulać?

A i tak dobre jest to uczucie jak popicie czymś gazowanym te sklejone tabletki ze środka zębów. Czuć jak musują %-D .

Święta idą!
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 70 / 9 / 0
No ja doświadczenie mam niewielkie - jadłem Aco ze ~20 razy, ~5 razy Tussal

i wciąż twierdzę, że nie widzę w tym niczego specjalnego - jadłem/piłem w życiu o wiele gorsze rzeczy, po prostu. %-D

ktoś wyżej dobrze napisał - nie ma się co rozczulać nad smakiem.
  • 484 / / 0
warto dla efektów dexa poczuć trochę gorzkiego smaku :-)
mj, hash, Grzyby, LSD, amfetamina,meta-amfetamina,Krysztal, kokaina, salvia, DXM, Benzo, Tramal, kodeina, klony, Dopalacze, Piguły(Extazy), efedryna, mefedron
  • 20 / / 0
Wrzucam po 5 tabsów na koniec języka popijam kolą i zero smaczku. Mogę aco łykać cały dzień;p
(Nie mówiąc o tussi, bo tego to można żreć garściami.)
  • 297 / / 0
jakby powlekali tablety aco czyms slodkim jak np. ibuprofen to latwiej by sie lykalo w sumie.

@roxide
Łykanie pięciu acodinów naraz- łoho brawo!

ps. wiem , zapomnialam ze napisalam posta wczesniej i juz nie zdazylam edytowac ;-)

[edytuj posty, zamiast pisać jeden pod drugim, plz - h]
  • 262 / / 0
A ibuprofen ma słodki smak?

Kupcie sie ludziska kapsułki albo zamawiajcie proch DXM...
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 21:39:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750282692'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.