ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
FreeOfMe pisze:U mnie euforia po grzybach/homecie jest w troche innym klimacie. Nie jest to typowa przyjemnosc, tylko 'uciecha' z tego, co wlasnie sie dzieje.
Ale trzeba przyznać, że MDMA jest mistrzem w dawaniu utrzymującej się, o wiele łatwiej dostępnej euforii, która także potrafi rozpierdalać. Kochasz wszystkich, kochasz świat, wszystko jest piękne i cudowne.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Ale jednak największą euforie jaką doznałem w życiu była wywołana meskaliną
:)
x = x
Blefujesz pisze:15mg aco-dmt wywołało u mnie taką euforie i rozpierdalający uśmiech, ciarki na szczęce.. no normalnie nie mogłem :D zajebiste to jest, kolega powiedział że wchodzi jak zajebiste piguły.. tylko jedyna dupa to to, że trzyma godzine.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.