Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Niestety skończyło się to haftem:p
Tak strasznie było ze H** ; ) Ale chce to powtorzyc ; D
2 bajkały + DXM zapity lechem mocnym.
Aco kusi ponownie, bo już dawno nie żarłem - a 50 to cud, miód i orzeszki. :yay:
Mój niechlubny rekord to 21mg/kg. I o dziwo nie poczułem nic nadzwyczajnego, żadnego OOBE nie było, jedynie to przyśpieszone tętno i hmmm... faza o umieraniu? że zaraz umrę, pikawka eksploduje czy coś w tym stylu.
Ogólnie polecam żeby każdy się przekonał na własnej skórze co to Acodin , ale kontynuować zabawy z nim raczej nie zamierzam ( choć wyroki Boskie są nie zmierzone :D )
Pozdro dla forumowiczów :)
Później przestałam przeliczać.
przeżycia dziwne;d cofnełem się w czasie, mało się pamięta z takich tripów :-p :-D
Na samo wejście mam jeszcze jedno nabicie dużego cybucha w fajce wodnej, ale nad tym sie zastanowie ;] Będzie to 20,52mg/kg a jak dotąd najwięcej przyjąłem około 18'u na kg.
Mma nadzieje, że będzie ciekawie.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.