Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Witam. Czy gdybym zrobił sobie wodę z jakimś barwnikiem który był by w kolorze moczu i dał to do testów moim rodzicom to test zadziałał by poprawnie ? O ile wiem jest na teście kreska kontrolna i mam wątpliwości czy czasami ona nie pokazuje czy jest to naprawdę mocz. Trzymanie czyich siuśków jest dobrym pomysłem na jeden dzień potem mocz robi się mętny i strasznie cuchnie a wodę z barwnikiem można trzymać dłuugo a przecież nikt tego wąchać nie będzie :)
  • 3362 / 349 / 0
mocz koci albo psi
  • 6 / / 0
Przepraszam albo ja nie zrozumiałem albo Ty. Nie pytałem tu "kogo mocz mam dawać do testów" tylko czy test prawidłowo zareaguje na zwykłą wodę z jakimś barwnikiem.
  • 1 / / 0
Najlepiej będzie jak kupisz test i sprawdzisz, wątpie by ktoś jasno ci odpowiedział na to pytanie.
  • 269 / 4 / 0
Mocz od oosby ktora nie brala nigdy nic ustawiony w lazience uratowal mi dupe :finger:
  • 326 / 3 / 0
Nie ma to jak chomikować sobie czyiś mocz ;]
Sama woda z barwnikiem rady nie da na pasek kontrolny o ile pamiętam coś się dodawało (najlepiej mocznik :-D) i było spoko-loko.
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2010 przez el borro, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6 / / 0
Cholernie trudno zdobywać czysty mocz co dwa dni. Już po jednym dniu nie ładnie pachnie (jak na mocz) i strasznie mętnieje a niestety nie mogę go trzymać w lodówce. Może zna ktoś sposób żeby szybko podgrzać mocz w razie potrzeby ? Może napiszę swoje:

1.Trzymasz małą ilość moczu w plastykowym pojemniku/kondomie/słoiku/strzykawce i jak rodzice każą nasikać mówisz "Mama no co Ty nie chce mi się teraz". Idziesz do kibla włączasz gorącą wodę w zlewie kładziesz pod strumień wody pojemnik na jakieś 5 min i hop.

2. Taki sam tylko że rozcieńczamy mocz z gorącą wodą w proporcjach 50:50. Wersja dla tych którzy nie mają oddzielnego kibla lub zależy im na czasie.
  • 1169 / 16 / 0
Hahahahahahahhaha, zamiast kombinować waflu przed mamusią i tatusiem jak oszukać testy, przestań ćpać bo zasraniec jesteś.
Jak mnie wkurwisz to osobiście Twojej matce doniosę o tym zajebistym pomyśle.
  • 7 / 1 / 0
BuddahLova - konfidenctwo to najgorsze co moze byc !! :P

cymess - zorganizuj sobie mocz kogos kto nie uzywa nic i jest czysty.. napelnij tym moczem takie cos jak ' gruszka dla malych dzieci do wyciagania spikow ' %-D w WC wyciagniesz i psikniesz tam gdzie trzeba :D zero stresu pomyslec czasem trzeba ! : P pzdr..
  • 6 / / 0
Mocz nie jest żadnym problemem tylko po prostu kłopotliwie jest prosić dziewczynę codziennie o nowy mocz... Chciałem się tu spytać o coś co może go zastąpić i po jednym dniu nie będzie tak strasznie cuchnąć i mętnieć.

BuddahLova- śmieszą mnie takie wypowiedzi super zajebistych ćpunów którzy odradzają innym robienia tego samego co oni. Jak nie masz przypału z rodzicami to się ciesz ja niestety mam i Twoja rada naprawdę mi nie pomaga. Dziwny z Ciebie koleś.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.