Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Witam. Czy gdybym zrobił sobie wodę z jakimś barwnikiem który był by w kolorze moczu i dał to do testów moim rodzicom to test zadziałał by poprawnie ? O ile wiem jest na teście kreska kontrolna i mam wątpliwości czy czasami ona nie pokazuje czy jest to naprawdę mocz. Trzymanie czyich siuśków jest dobrym pomysłem na jeden dzień potem mocz robi się mętny i strasznie cuchnie a wodę z barwnikiem można trzymać dłuugo a przecież nikt tego wąchać nie będzie :)
  • 3362 / 349 / 0
mocz koci albo psi
  • 6 / / 0
Przepraszam albo ja nie zrozumiałem albo Ty. Nie pytałem tu "kogo mocz mam dawać do testów" tylko czy test prawidłowo zareaguje na zwykłą wodę z jakimś barwnikiem.
  • 1 / / 0
Najlepiej będzie jak kupisz test i sprawdzisz, wątpie by ktoś jasno ci odpowiedział na to pytanie.
  • 269 / 4 / 0
Mocz od oosby ktora nie brala nigdy nic ustawiony w lazience uratowal mi dupe :finger:
  • 326 / 3 / 0
Nie ma to jak chomikować sobie czyiś mocz ;]
Sama woda z barwnikiem rady nie da na pasek kontrolny o ile pamiętam coś się dodawało (najlepiej mocznik :-D) i było spoko-loko.
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2010 przez el borro, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6 / / 0
Cholernie trudno zdobywać czysty mocz co dwa dni. Już po jednym dniu nie ładnie pachnie (jak na mocz) i strasznie mętnieje a niestety nie mogę go trzymać w lodówce. Może zna ktoś sposób żeby szybko podgrzać mocz w razie potrzeby ? Może napiszę swoje:

1.Trzymasz małą ilość moczu w plastykowym pojemniku/kondomie/słoiku/strzykawce i jak rodzice każą nasikać mówisz "Mama no co Ty nie chce mi się teraz". Idziesz do kibla włączasz gorącą wodę w zlewie kładziesz pod strumień wody pojemnik na jakieś 5 min i hop.

2. Taki sam tylko że rozcieńczamy mocz z gorącą wodą w proporcjach 50:50. Wersja dla tych którzy nie mają oddzielnego kibla lub zależy im na czasie.
  • 1169 / 16 / 0
Hahahahahahahhaha, zamiast kombinować waflu przed mamusią i tatusiem jak oszukać testy, przestań ćpać bo zasraniec jesteś.
Jak mnie wkurwisz to osobiście Twojej matce doniosę o tym zajebistym pomyśle.
  • 7 / 1 / 0
BuddahLova - konfidenctwo to najgorsze co moze byc !! :P

cymess - zorganizuj sobie mocz kogos kto nie uzywa nic i jest czysty.. napelnij tym moczem takie cos jak ' gruszka dla malych dzieci do wyciagania spikow ' %-D w WC wyciagniesz i psikniesz tam gdzie trzeba :D zero stresu pomyslec czasem trzeba ! : P pzdr..
  • 6 / / 0
Mocz nie jest żadnym problemem tylko po prostu kłopotliwie jest prosić dziewczynę codziennie o nowy mocz... Chciałem się tu spytać o coś co może go zastąpić i po jednym dniu nie będzie tak strasznie cuchnąć i mętnieć.

BuddahLova- śmieszą mnie takie wypowiedzi super zajebistych ćpunów którzy odradzają innym robienia tego samego co oni. Jak nie masz przypału z rodzicami to się ciesz ja niestety mam i Twoja rada naprawdę mi nie pomaga. Dziwny z Ciebie koleś.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.