Taki blednik w oku jakiego nigdy nie bylo mi dane doswiadczyc, nic nie widzialem , nie umialem przejsc z pokoju do kuchni musialem sie scian trzymac , moje cialo w momencie sie zagrzalo. Lekko zaczölem panikowac ze zaraz mi sie cos stanie , chcialem zwymiotowac w nadzieji ze nie wszystko sie wchlonie oczywiscie wogöle nielogiczna reakcja bo przeciez snifowalem nawet gdybym rzygnäl nic by nie dalo ale pomimo ze reke po lokiec sobie wlozylem nie udalo sie zwymiotowac. Oczywiscie wszytskiego towarzyszyla boska euforia. Poprostu niebo!!!!
czyli przez 48h zjadlem w sumie moze z 5g... ale jak wrocilem taki zmeczony do domu, (czyt. dziś) to masakra była. Zanim zapaliłem światło to niczego nie widziałem :/ makabra :/
dziwne uczucie, takie jak bym nacisnął na oko palcem i przez chwile tak słabo widać:/
to ja tak mam od rana :/ a dziś jak świtało, i szedłem po asfalcie to nie był on koloru niebieskiego tylko bardziej zielony :/
pada mi na oczy... a zrobiłem sobie miesiąc czystki :]
A MDPV? Ma takie działanie? Zajeżdża plastikiem jak się wącha?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.