Taki blednik w oku jakiego nigdy nie bylo mi dane doswiadczyc, nic nie widzialem , nie umialem przejsc z pokoju do kuchni musialem sie scian trzymac , moje cialo w momencie sie zagrzalo. Lekko zaczölem panikowac ze zaraz mi sie cos stanie , chcialem zwymiotowac w nadzieji ze nie wszystko sie wchlonie oczywiscie wogöle nielogiczna reakcja bo przeciez snifowalem nawet gdybym rzygnäl nic by nie dalo ale pomimo ze reke po lokiec sobie wlozylem nie udalo sie zwymiotowac. Oczywiscie wszytskiego towarzyszyla boska euforia. Poprostu niebo!!!!
czyli przez 48h zjadlem w sumie moze z 5g... ale jak wrocilem taki zmeczony do domu, (czyt. dziś) to masakra była. Zanim zapaliłem światło to niczego nie widziałem :/ makabra :/
dziwne uczucie, takie jak bym nacisnął na oko palcem i przez chwile tak słabo widać:/
to ja tak mam od rana :/ a dziś jak świtało, i szedłem po asfalcie to nie był on koloru niebieskiego tylko bardziej zielony :/
pada mi na oczy... a zrobiłem sobie miesiąc czystki :]
A MDPV? Ma takie działanie? Zajeżdża plastikiem jak się wącha?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.