ZimnyJanusz pisze:Stawiam na teze, ze czegos takiego jak mefedrone juz nie bedzie. ta substancja wywrocila rynek de gory nogami. Pojawil sie tani legalny proszek, ktory mogles miec w domu po 2 dniach od przelania pieniedzy do sklepu. Mogles sie poczuc jak SCAREFACE, kupic 100 g rozsypac na stole i krzyknac - swiat jest moj! buehe. Boski mef, ale nie zal mi go bedzie bo sie przykolegowal do mnie az za bardzo.
No ale chociaz juz wiem jak to jest w wersji dla ubogich tak mniej/wiecej wiem powiedzmy bo poczułem raczej ze swiat nie jest mój bo sie zaraz dla mnie skonczy z ta iloscia mefa w nosie no a przeciez nie wysmrkam tego jak jakis gogus nie? To tak siedziałem slepy jak kret przy stoliku w pokoiku ponad godzine i mi to spływało powoli a musiało to zajebiscie wygladac bo cały czas mialem jape otwarta zeby oddychac i sciekala mi non stop slina z kacików ust. Oczywiscie bez swiadków "czynu" owego dokonałem ale teraz zaluje ze nie właczyłem kamerki i tego nie mam Gupi jestem czasem ze az mi sie szkoda
Ale lepsze to niz byc nudna ciota :yay:
Co do toksycznosci mam odmienne zdanie raczej,mysle ze jest bardzo mało toksycznie szkodliwy. Po sobie,po znajomych,po was.. Przeciez mef jest tak extremalnie naduzywany ze juz nie jeden lezal by w trumnie czy jakis powykrecany byl po tego typu 'ekscesach' jak kazdy wie co sie czasami zdaza :diabolic: a jest teoria ze nie mozna go nawet przedawkowac bo nikt nie był by zdolny pochlonac takiej ilosci aby organizm padl. Reakcje w duzej mierze zaleza od osobnika i jego predyspozycji psych/fiz. Co do skutków długofalowych tez raczej mam dobre przeczucia w granicach ze kaleki nie bedzie z ludzi robił a uzywka jak uzywka coz.. 10lat wciagania zdegeneruje kazdego co by to nie było przeciez ale znam tez takich ktorym sie nie podoba i takich ktorzy wzieli i zapomnieli i maja w dupie generalnie jakis mecos tam i takich znam co go na ołtarze wynosza he he
Czyli wychodzi na pozytyw i oby sie sprawdzilo :huh:
xehanort pisze: 2. Zwiększona temperatura ciała/potliwość - nic, wszystko w normie, nawet w dużych dawkach (1g przez 6h)
Ty to nazywasz dużą dawkę ?
Spróbuj zrobić sobie bombke z 0,5g + 0,3g w nos i powinno cie coś pobudzić ale oczywiście nie będzie takiej euforii jak na początku zabawy ze specyfikiem. Jak nie tolerujesz bombek to w nasmaruj nos do 0,5g i też powinno być dobrze ;)
nautilus pisze:Ja niemal zawsze na następny dzień walę mefem i do tego jestem tak kurwa przepocony jakbym całą noc spędził w piekarniku :nuts:
tolerancja nie mogła chyba pierdolnąć pod sufit przy używaniu nie wiecej niż 2-3g w tygodniu, co sądzicie?
A wogole polecam suplementacje ALC, zwieksza produkcje dopaminy i intensyfikuje jej dzialanie, do tego 5-htp i po miesiacu jak przykurwicie to sie poczujecie jakbyscie pierwszy raz walili. s4s4s4s4
A z tym ALC to jak to sie regularnie zazywa czy przed bania sie wrzuca bezposrednio?
Wazne jest raczej zeby ciagow nie miec ja mialem raz 2 dniowy ciag a tak to najczesciej pare tyg przerwy moze stad ta szybka regeneracja
Za wasz zanik objawow w duzej mierze odpowiada spustoszenie w ukladach dopaminergicznych, nie wiadomo na ile permanentne. W przypadku ludzi naduzywajacych meth zniszczenia obserwowane byly jeszcze po 4 latach od zaprzestania brania, tak wiec w tej kwestii mozg bardzo powoli dochodzi do siebie. I do kazdego razu ze stymulantami polecam selegiline, bardzo zmniejsza neurotoksycznosc wywolana stresem oksydacyjnym, poza tym hamuje rozpad dopaminy i obniza cisnienie.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?