Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Jak to w końcu jest? myliłem się co do działania? czy bardziej prawdopodobne że to była meth? (choć nie było żółte) ;/
Powód: Zmiana nazwy tematu.
Ale pytam po prostu czy siupa też? żeby zaraz nie było że połowa będzie się domyślać czy przypadkiem met nie miała xD
Dla sprostowania jeszcze dodam, że te 4 godziny były od 5 do 9 rano, a futro zaczęło się koło 2. Wcześniej jeszcze alko i mj, ale futro przebiło to wszystko.
zaś ze 3 razy wciągałem meth. po tym to strasznie chce sie ruchać :D choć po meth nigdy tej przyjemności nie uświadczyłem. moim zdaniem to co jest po amfie to pikuś. po meth jest ze 3-4 razy większa chęć na przełożenie jakieś sympatycznej kobitki :)
cockney pisze:Seks po amf jest zajebisty, ale długi.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.