Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Jak to w końcu jest? myliłem się co do działania? czy bardziej prawdopodobne że to była meth? (choć nie było żółte) ;/
Powód: Zmiana nazwy tematu.
Ale pytam po prostu czy siupa też? żeby zaraz nie było że połowa będzie się domyślać czy przypadkiem met nie miała xD
Dla sprostowania jeszcze dodam, że te 4 godziny były od 5 do 9 rano, a futro zaczęło się koło 2. Wcześniej jeszcze alko i mj, ale futro przebiło to wszystko.
zaś ze 3 razy wciągałem meth. po tym to strasznie chce sie ruchać :D choć po meth nigdy tej przyjemności nie uświadczyłem. moim zdaniem to co jest po amfie to pikuś. po meth jest ze 3-4 razy większa chęć na przełożenie jakieś sympatycznej kobitki :)
cockney pisze:Seks po amf jest zajebisty, ale długi.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.