ksionc pisze: właśnie patrze na tabele na http://www.benzo.org.uk/ i rzeczywiście wg tabeli tam zamieszczonej 10mg medazepamu odpowiada 10mg diazepamu.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Godzina 16:20
Połknięte i popite, żołądek po małej pizzy, 600 mg kody z rana i makiwary ale chyba z chujowego maku bo coś słabo.
Godzina 17:00
Czuje się jak gdyby bardziej wyluzowany ale to bardzo subtelne odczucie i zrobiłem się jakby mniej senny bo przed chwilą morzył mnie sen. Zobaczymy z chwile...
Godzina 17:20
Faktycznie luzuje i jest to słabe benzo ale fajne i łagodne więc w zapasie mam jeszcze nasen (Zolpidem) i właśnie zjadłem 10mg i idę po Okocim Mocny może nie urwie mi się film hehe a gdyby to dam znać. PZDR.
edit: jest spoko
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.