ksionc pisze: właśnie patrze na tabele na http://www.benzo.org.uk/ i rzeczywiście wg tabeli tam zamieszczonej 10mg medazepamu odpowiada 10mg diazepamu.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Godzina 16:20
Połknięte i popite, żołądek po małej pizzy, 600 mg kody z rana i makiwary ale chyba z chujowego maku bo coś słabo.
Godzina 17:00
Czuje się jak gdyby bardziej wyluzowany ale to bardzo subtelne odczucie i zrobiłem się jakby mniej senny bo przed chwilą morzył mnie sen. Zobaczymy z chwile...
Godzina 17:20
Faktycznie luzuje i jest to słabe benzo ale fajne i łagodne więc w zapasie mam jeszcze nasen (Zolpidem) i właśnie zjadłem 10mg i idę po Okocim Mocny może nie urwie mi się film hehe a gdyby to dam znać. PZDR.
edit: jest spoko
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe