ksionc pisze: właśnie patrze na tabele na http://www.benzo.org.uk/ i rzeczywiście wg tabeli tam zamieszczonej 10mg medazepamu odpowiada 10mg diazepamu.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Godzina 16:20
Połknięte i popite, żołądek po małej pizzy, 600 mg kody z rana i makiwary ale chyba z chujowego maku bo coś słabo.
Godzina 17:00
Czuje się jak gdyby bardziej wyluzowany ale to bardzo subtelne odczucie i zrobiłem się jakby mniej senny bo przed chwilą morzył mnie sen. Zobaczymy z chwile...
Godzina 17:20
Faktycznie luzuje i jest to słabe benzo ale fajne i łagodne więc w zapasie mam jeszcze nasen (Zolpidem) i właśnie zjadłem 10mg i idę po Okocim Mocny może nie urwie mi się film hehe a gdyby to dam znać. PZDR.
edit: jest spoko
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.