ksionc pisze: właśnie patrze na tabele na http://www.benzo.org.uk/ i rzeczywiście wg tabeli tam zamieszczonej 10mg medazepamu odpowiada 10mg diazepamu.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Godzina 16:20
Połknięte i popite, żołądek po małej pizzy, 600 mg kody z rana i makiwary ale chyba z chujowego maku bo coś słabo.
Godzina 17:00
Czuje się jak gdyby bardziej wyluzowany ale to bardzo subtelne odczucie i zrobiłem się jakby mniej senny bo przed chwilą morzył mnie sen. Zobaczymy z chwile...
Godzina 17:20
Faktycznie luzuje i jest to słabe benzo ale fajne i łagodne więc w zapasie mam jeszcze nasen (Zolpidem) i właśnie zjadłem 10mg i idę po Okocim Mocny może nie urwie mi się film hehe a gdyby to dam znać. PZDR.
edit: jest spoko
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.