ksionc pisze: właśnie patrze na tabele na http://www.benzo.org.uk/ i rzeczywiście wg tabeli tam zamieszczonej 10mg medazepamu odpowiada 10mg diazepamu.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Godzina 16:20
Połknięte i popite, żołądek po małej pizzy, 600 mg kody z rana i makiwary ale chyba z chujowego maku bo coś słabo.
Godzina 17:00
Czuje się jak gdyby bardziej wyluzowany ale to bardzo subtelne odczucie i zrobiłem się jakby mniej senny bo przed chwilą morzył mnie sen. Zobaczymy z chwile...
Godzina 17:20
Faktycznie luzuje i jest to słabe benzo ale fajne i łagodne więc w zapasie mam jeszcze nasen (Zolpidem) i właśnie zjadłem 10mg i idę po Okocim Mocny może nie urwie mi się film hehe a gdyby to dam znać. PZDR.
edit: jest spoko
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.