Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 499 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: brutal »
a no wlasnie dosc czesto zbaczacie z tematu jak sobie czytam co poniektore posty, zaciekawil mnie ten grejp przestestuje to kiedy 3 dni przed kilka owocow dziennie a w czasie konsumowania bede zapijac jakims sokiem z grejpa a no i oczywiscie jaka dawke wybrac najlepiej? mysle ze standardowo 675mg moglo by byc za mocno?
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
450 mg raczej. Ja po dwu tygodniowej kuracji grejpfrutem zaaplikowałam 750 mg. Wiem, że było świeeeeeetnie ! Tyle że pamiętam tylko przebłyski. Na Twoim miejscu wziełabym 450 ;).
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bot »
Tak jest. Po kuracji szczególnie dłuższej albo tej przeprowadzonej wyciągiem z pestek wystarcza paczka (5-7 mg/kg) żeby naprawdę mocno wyjebało w przestrzeń.
  • 49 / / 0
Ja nie raz zjadałem całego grejpfruta + 15-20-30 acodinów i gówno pomagało, pierwszy raz się zrzygałem właśnie po nim, a pare razy zauważyłem, że nie mam fazy właśnie przez grejpfruta.
NIE POLECAM
Ale za to polecam benzydamina+acodin, wiem że niszczy wątrobe, ale mocna faza jest
P.L.U.R.
P.eace L.ove U.nity R.espect
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Bo to raczej wpierzpa sie ze 2-3 owoce i to dłuższy czas przed aplikacją, deksa...
Lub przez cały dzień jeść grejfruty, pić sok i na wieczór DXM.

Tak poza tematem:
Zastanów sie dobrze, czy lepiej polecać walenie piździelca z mózgojebem czy z grejfrucikiem... ;-)
Witaminy też sie przydają chłopie hehe.

Owszem faza bardzo mocna, niespotykana, wyjątkowa i ciekawa jest, ale skąd non stop przekonanie, że to akurat Wątrobe niszczy?
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: martwa »
no ja grejpfruta bym nie przelknela nawet, ale przez miesiac bralam citrosept, raz albo dwa razy dziennie kolo 15 kropel i wszystko sie naprawilo. znow jest normalnie, jak na poczatku (tj. "normalnie"...). jeszcze napewno w to zainwestuje %-D
  • 648 / 1 / 0
Terapia grejpfrutowa przynosi efekty w większości przypadków. Tyle że trzeba aplikować grejpa regularnie. Mi się też wszystko poprawiło, więc wprowadziłam grejpfrut do ogólnej diety codziennej. ;) Systematyczność, systematyczność...
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 49 / / 0
grejpfruta lubie i jem go czasem, odżywiam się zdrowo (dieta wegetariańska)
na mnie grejpfrut+aco działa tak, że nie działa, dlatego do fazy, grejpfruta nie bd jeść
i benzy też nie polecam do dxm :d
P.L.U.R.
P.eace L.ove U.nity R.espect
  • 2780 / 39 / 0
Elkaudylio pisze:
A tak przy okazji, hennessy781 - ile tego Citroseptu zażywasz aby zauważyć jego wpływ?
Pzdr
Pisałem już o tym wiele razy, ale niech będzie znowu, ku potomności.

30-40 kropli parę godzin przed dxm da już zauważalny efekt, ale jak chcesz prawdziwego hardkoru, to przechodzisz na tzw. citroseptową dietę i napierdalasz go po te 20-30-40 kropli każdego dnia przez, powiedzmy, tydzień, a ostatniego dnia parę godzin przed dxm pijesz jeszcze jakieś 100. Wieczorem wrzucasz konkretną dawkę - np. 600-750mg i szykujesz się na coś ZUPEŁNIE innego. Dojadanie jeszcze bardziej to podkręca, więc dobrze mieć w zanadrzu jakieś 450mg na parę godzin później. Jak komuś nie szkoda głowy, to na następny dzień polecam powtórkę. %-D
  • 66 / 1 / 0
Trochę odkopuję stary temat ale oto co znalazłem o Grejpfrucie.

Negatywny wpływ na nasz organizm ma popijanie leków, a także picie w czasie leczenia, soku grejpfrutowego.
Substancje zawarte w tym soku znacząco hamują aktywność enzymów wątroby, jakimi są cytochromy, szczególnie cytochrom p-450. Enzymy tej grupy odpowiadają za metabolizm i przystosowanie do usunięcia z organizmu leków bądź ich metabolitów. Lecz jeśli zostaną one zablokowane nastąpi kumulacja przyjmowanego leku prowadząca do przedawkowania a nawet do śmierci!
Jest to szczególnie ważne przy stosowaniu leków, których stężenie lecznicze jest niewiele niższe od toksycznego, a także leków silnie działających oraz mogących powodować poważne objawy niepożądane.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.