Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 499 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: brutal »
a no wlasnie dosc czesto zbaczacie z tematu jak sobie czytam co poniektore posty, zaciekawil mnie ten grejp przestestuje to kiedy 3 dni przed kilka owocow dziennie a w czasie konsumowania bede zapijac jakims sokiem z grejpa a no i oczywiscie jaka dawke wybrac najlepiej? mysle ze standardowo 675mg moglo by byc za mocno?
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
450 mg raczej. Ja po dwu tygodniowej kuracji grejpfrutem zaaplikowałam 750 mg. Wiem, że było świeeeeeetnie ! Tyle że pamiętam tylko przebłyski. Na Twoim miejscu wziełabym 450 ;).
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bot »
Tak jest. Po kuracji szczególnie dłuższej albo tej przeprowadzonej wyciągiem z pestek wystarcza paczka (5-7 mg/kg) żeby naprawdę mocno wyjebało w przestrzeń.
  • 49 / / 0
Ja nie raz zjadałem całego grejpfruta + 15-20-30 acodinów i gówno pomagało, pierwszy raz się zrzygałem właśnie po nim, a pare razy zauważyłem, że nie mam fazy właśnie przez grejpfruta.
NIE POLECAM
Ale za to polecam benzydamina+acodin, wiem że niszczy wątrobe, ale mocna faza jest
P.L.U.R.
P.eace L.ove U.nity R.espect
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Bo to raczej wpierzpa sie ze 2-3 owoce i to dłuższy czas przed aplikacją, deksa...
Lub przez cały dzień jeść grejfruty, pić sok i na wieczór DXM.

Tak poza tematem:
Zastanów sie dobrze, czy lepiej polecać walenie piździelca z mózgojebem czy z grejfrucikiem... ;-)
Witaminy też sie przydają chłopie hehe.

Owszem faza bardzo mocna, niespotykana, wyjątkowa i ciekawa jest, ale skąd non stop przekonanie, że to akurat Wątrobe niszczy?
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
Nieprzeczytany post autor: martwa »
no ja grejpfruta bym nie przelknela nawet, ale przez miesiac bralam citrosept, raz albo dwa razy dziennie kolo 15 kropel i wszystko sie naprawilo. znow jest normalnie, jak na poczatku (tj. "normalnie"...). jeszcze napewno w to zainwestuje %-D
  • 648 / 1 / 0
Terapia grejpfrutowa przynosi efekty w większości przypadków. Tyle że trzeba aplikować grejpa regularnie. Mi się też wszystko poprawiło, więc wprowadziłam grejpfrut do ogólnej diety codziennej. ;) Systematyczność, systematyczność...
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 49 / / 0
grejpfruta lubie i jem go czasem, odżywiam się zdrowo (dieta wegetariańska)
na mnie grejpfrut+aco działa tak, że nie działa, dlatego do fazy, grejpfruta nie bd jeść
i benzy też nie polecam do dxm :d
P.L.U.R.
P.eace L.ove U.nity R.espect
  • 2773 / 36 / 0
Elkaudylio pisze:
A tak przy okazji, hennessy781 - ile tego Citroseptu zażywasz aby zauważyć jego wpływ?
Pzdr
Pisałem już o tym wiele razy, ale niech będzie znowu, ku potomności.

30-40 kropli parę godzin przed dxm da już zauważalny efekt, ale jak chcesz prawdziwego hardkoru, to przechodzisz na tzw. citroseptową dietę i napierdalasz go po te 20-30-40 kropli każdego dnia przez, powiedzmy, tydzień, a ostatniego dnia parę godzin przed dxm pijesz jeszcze jakieś 100. Wieczorem wrzucasz konkretną dawkę - np. 600-750mg i szykujesz się na coś ZUPEŁNIE innego. Dojadanie jeszcze bardziej to podkręca, więc dobrze mieć w zanadrzu jakieś 450mg na parę godzin później. Jak komuś nie szkoda głowy, to na następny dzień polecam powtórkę. %-D
  • 66 / 1 / 0
Trochę odkopuję stary temat ale oto co znalazłem o Grejpfrucie.

Negatywny wpływ na nasz organizm ma popijanie leków, a także picie w czasie leczenia, soku grejpfrutowego.
Substancje zawarte w tym soku znacząco hamują aktywność enzymów wątroby, jakimi są cytochromy, szczególnie cytochrom p-450. Enzymy tej grupy odpowiadają za metabolizm i przystosowanie do usunięcia z organizmu leków bądź ich metabolitów. Lecz jeśli zostaną one zablokowane nastąpi kumulacja przyjmowanego leku prowadząca do przedawkowania a nawet do śmierci!
Jest to szczególnie ważne przy stosowaniu leków, których stężenie lecznicze jest niewiele niższe od toksycznego, a także leków silnie działających oraz mogących powodować poważne objawy niepożądane.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.