edit: po zmianie forum, info jest tu, na dole strony: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... z0sjzk8dU6
sprawdzone to to dobre to to?
esioka pisze:a ten ryz to macie wyhodowany na kwiatkach mefa?:>
sprawdzone to to dobre to to?
Na początku myślałem, że mnie zrobili na ilości - strasznie mało mi się wydawało to 5g. Ale po prostu "ryż" jest ciężki.
Powiem Ci tak. Zanim zarzucisz - dwa-trzy dni wcześniej nic nie bierz, wysypiaj się, wpieprzaj cytrusy/witaminy/5-htp i wszystko co jest dobrze dla organizmu. ;) A gdy już będziesz gotowy... wypierdzieli Cię z butów. :D
Dobre, bez gadania. Najlepszy stuff jaki miałem.
Ronsons Zigzag pisze:JA kupiłem kokolno exlusive za 45zł na dwóch i było po takiej kresce: _________ Nic nie poczułem, nic a nic. Lepszy mefedron ok 350mg i jazda za kosmos
bo zaczalem od progowych dawek, bo pierwszy raz + wiekszosc rzeczy w danej dawce najczesciej robi mnie troche mocniej niz znajomych, podatny jestem zwykle, wiec zwlaszcza z mefem wolalem uwazac hehe
no i chyba rzeczywiscie kwestia tego, ze start od za malych dawek, to potem regularne sniffy i tak juz malo co mogly zmienic, no ale jebac
koniec koncow skonczylo sie na tym giecie skunsomowanym w ciagu 6h hehehe (pierwszy raz...)
z ubocznych zauwazylem jedynie :
- gdzies tak w polowie sesji goraczka juz byla ostra, ogolnie wypocilem sie jak nigdy
- juz na samym koncu, po ostatecznej mega dawce (duzy sniff + rownoczesne polkniecie kapsy) zolad chyba w koncu sie wqrwil i cofnal wszystko i z minute walczylem z haftem, ale koniec koncow nie uwolnilem pawia
- tez na tym koncu na chwile poczulem moze zdretwienie stop/nog, ale lajtowo i chwile je rozruszalem (bo siedzialem) i relax, zadnych sinien czy cos
- tez na koncu na pare minut wszedl wyrazny bol nerek, ale potem sobie latwo poszedl
- najzabawniejsze, ze serce najczesciej bilo w miare normalnie lol, przyspieszenie wyczuwalem na wejsciach sniffow, ale w ogolnym rozrachunku az mnie dziwilo jego nad wyraz przecietne zachowanie
- cisnienie tez nie odczulem zeby w ktoryms momencie skoczylo do jakichs naprawde niebezpiecznych wartosci, w sensie chyba ani razu nie odczulem jakiegos niemilego stanu ktory by wynikal z (za) duzego cisnienia
- praktycznie brak zjazdu lol, jedynie odczucia ze cisnienie w lepetynie sie normuje powoli, ze organizm troche dostal w kosc itp, no ale centralnie zadnych wyraznych dolegliwosci ani to psychicznych ani to fizycznych
szczam normalnie, jem normalnie, sram chyba tez
nawet nie zauwazylem jak narazie tego opisywanego fetoru pomefowego w moczu heh
serduszko pomyka normalnie, cisnienie standard
no i teraz tak...
teraz wiem, ze jedyna sensowna opcja bylo zostawienie materialu po pierwszym oralu i sniffie i sprobowanie go kiedy indziej w wyraznie wiekszych dawkach
teraz wiem, ze irracjonalnie zjebalem hehe
ale zasadnicze pytanie do doswiadczonych :
jezeli ten giet przerobiony w 6h w taki chyba dosyc lajtowy sposob wplynal na moj organizm jak opisuje wyzej, to moge miec chociaz iskierke nadziei, ze jakichs trwalych szkod sobie nie zafundowalem?:>
wiem, ze ni chÓja nie mozna dac jednoznacznej odpowiedzi hehe, ale no chodzi mi o wasza intuicje bazujaca na szeregu doswiadczen;D
thx jak komus sie bedzie chcialo czytnac i ustosunkowac;)
a za jakis czas moze obczaje ryz hyhy
tylko tym razem chyba dam komus pakiet zeby gdzies przede mna skitral...:P
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.