Ogólnie zamierzam rozpropagować leczenie psychodelikami.
żadnego zespołu serotoninowego nie doświadczę? czy tak jak wyżej napisaliście o kwasku
biore sertaline 100mg
Niech się ktoś wypowie kto się orientuje/testował czy nie zadziała źle na organizm z połączeniem sertaliny100mg o nic wiecej nie prosze.
bardzo dobrze wiem ze dopalacze to gówno i do tego drogie, nie bywam w tych sklepach ale chciałbym zasmakować chociaż raz wersji demo LSD.
Zresztą, jedz co chcesz, umrzeć może nie umrzesz, ale zobaczymy, czy będzie Ci po tym fajnie.
A LZD to nie jest żadna wersja demo LSD. Dopalacze nie mają chyba nic podobnego do prawdziwych psychodelików. Szkoda głowy i czasu leczenia dla jakiegoś gówienka.
gynoid pisze:Wydawało mi się zawsze, że jestem dość poschizowaną osobą, a kwas jakoś polubiłam. A kwas i antydepresanty po prostu cudownie działają, zaufaj mi, testowałam kwas na SSRE (było ok, ale bez fajerwerków) i na SSRI bez obaw zjadłam 2 kwasy i czekałam na rozpiernicz. Wszystko przyjmowałam z uśmiechem na ustach. A po kwaszeniu przez jakiś tydzień utrzymuje mi się dobry humor i błogi spokój, jakiego benzodiazepiny nie zapewnią. Kwas nie gryzie się jakoś z antydepresantami, taki wzięty raz na jakiś czas na pewno wpłynie tylko pozytywnie na efekt kuracji.
Ogólnie zamierzam rozpropagować leczenie psychodelikami.
na takie coś czekałem.Od jakiegos czasu lecze sie ssri a kwas lezał w szufladzie;/ bo balem sie go zjesc bo wkreciłem sobie interakcje;-) cóz wypadalo by sprobowac.Nie ma bata.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.