Ogólnie zamierzam rozpropagować leczenie psychodelikami.
żadnego zespołu serotoninowego nie doświadczę? czy tak jak wyżej napisaliście o kwasku
biore sertaline 100mg
Niech się ktoś wypowie kto się orientuje/testował czy nie zadziała źle na organizm z połączeniem sertaliny100mg o nic wiecej nie prosze.
bardzo dobrze wiem ze dopalacze to gówno i do tego drogie, nie bywam w tych sklepach ale chciałbym zasmakować chociaż raz wersji demo LSD.
Zresztą, jedz co chcesz, umrzeć może nie umrzesz, ale zobaczymy, czy będzie Ci po tym fajnie.
A LZD to nie jest żadna wersja demo LSD. Dopalacze nie mają chyba nic podobnego do prawdziwych psychodelików. Szkoda głowy i czasu leczenia dla jakiegoś gówienka.
gynoid pisze:Wydawało mi się zawsze, że jestem dość poschizowaną osobą, a kwas jakoś polubiłam. A kwas i antydepresanty po prostu cudownie działają, zaufaj mi, testowałam kwas na SSRE (było ok, ale bez fajerwerków) i na SSRI bez obaw zjadłam 2 kwasy i czekałam na rozpiernicz. Wszystko przyjmowałam z uśmiechem na ustach. A po kwaszeniu przez jakiś tydzień utrzymuje mi się dobry humor i błogi spokój, jakiego benzodiazepiny nie zapewnią. Kwas nie gryzie się jakoś z antydepresantami, taki wzięty raz na jakiś czas na pewno wpłynie tylko pozytywnie na efekt kuracji.
Ogólnie zamierzam rozpropagować leczenie psychodelikami.
na takie coś czekałem.Od jakiegos czasu lecze sie ssri a kwas lezał w szufladzie;/ bo balem sie go zjesc bo wkreciłem sobie interakcje;-) cóz wypadalo by sprobowac.Nie ma bata.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.