Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 51 / 1 / 0
pillmann pisze:
już dwa razy mi ktoś próbował wcisnąć mefedron jako koko we Wro. Gratuluję ''dilerom'' %-D
W Trójmiejskich klubach staje się to już normą. 'Zajebiste koko po 6 dyszek' ;]
  • 627 / 7 / 0
panaceum pisze:
pillmann pisze:
już dwa razy mi ktoś próbował wcisnąć mefedron jako koko we Wro. Gratuluję ''dilerom'' %-D
Chamstwo i prostactwo %-D Toż to poziom tych co sprzedają perfumy Lacoste z żółwiem w logo ;d
  • 1718 / 9 / 0
Heh,

To widocznie luz jeszcze, gorzej jakby to wciskali wlasnie w cenie koksu, czyli 160-200zl...

Kapneliscie sie po samym wygladzie substancji, czy wlasnie cenie?
  • 27 / 1 / 0
Soulless pisze:
Heh,

To widocznie luz jeszcze, gorzej jakby to wciskali wlasnie w cenie koksu, czyli 160-200zl...

Pewnie dopiero po samym działaniu %-D
  • 1053 / 76 / 0
Soulless pisze:
Dokladnie tak bylo u mnie (Wro). I to w formie krysztalu. Czaisz ta bezczelnosc?
  • 627 / 7 / 0
Soulless pisze:
Heh,

Cena / zapach / smak / tester, nie idzie się nabrać jak próbowałeś tego i tego. :)

@zioloziolo
Tak to we wro było, ja też z wro :P

16 lip 2010, 18:10

Byłem jakiś tydzień może ponad temu w stalicy. Ale wy tam macie koks, ja się przeprowadzam z tego Wrocławia :D

Scalono. mrstothet.
  • 28 / / 0
Przyjedź do Krakowa :>.
  • 28 / / 0
Znany mi jest przypadek pewnego małżeństwa (w uj bogaci). Normalni ludzie po przebudzeniu się jedzą śniadanie, piją kawę, zapalają może papierosa. A oni codziennie (lub prawie codziennie) od jakichś już 15-16 lat zamiast kawki i śniadanka wciągają kokainkę i jadą do pracy :P Dacie wiarę?
  • 627 / 7 / 0
porucznik_T pisze:
Znany mi jest przypadek pewnego małżeństwa (w uj bogaci). Normalni ludzie po przebudzeniu się jedzą śniadanie, piją kawę, zapalają może papierosa. A oni codziennie (lub prawie codziennie) od jakichś już 15-16 lat zamiast kawki i śniadanka wciągają kokainkę i jadą do pracy :P Dacie wiarę?
raz z rańca i tyle? nie dam wiary :)

jest koko we Wro!!
  • 101 / / 0
pillmann pisze:
panaceum pisze:
pillmann pisze:
Chamstwo i prostactwo %-D Toż to poziom tych co sprzedają perfumy Lacoste z żółwiem w logo ;d
w polsce dilerzy nie chcą sprzedawać towaru, tylko oszukiwać. każdy(prawie) myśli jak kogoś wyjebać, nienawidzę tych śmieci
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.