Napisz jak możesz jakie ilości pfpp i 4 emc konsumowałeś i w jakiej kolejności.
@dante715
A sporo ostatnio ketonujesz?
Zamierzam się teraz trochę metylonem znowu pobawić.
dante715 pisze: Chętnie przetestuje tego miksu, swojego czasu 250 mg oralnie samego metedronu nie zaimponowało mi wcale. Jak widać trzeba celować w dużo większe dawki.
Napisz jak możesz jakie ilości pfpp i 4 emc konsumowałeś i w jakiej kolejności.
śniący mefiarz pisze:4-emc jakieś 400mg,potem 80mg pFPP,potem 400mg 4-emc i jak faza nieznacznie opadała to dojebałem 4 setki metedronu w nos w odstępie ja wiem ? 30 minut ? o dziwo jazda się zaczynała już po pierwszej setce,momentalnie mnie wykurwiło ale byłem ostro naćpany i popłynołem z tym wąchaniem...mef mnie tego nauczył,poszedłem spać o 5 rano,o 8 zadzwonił telefon że mam pilnie zapierdalać organizować impreze która miała być odwołana,zero zejścia,kilkaset km samochodem i praca do 3 nad ranem-zero objawów zejścia,nie polecam pFPP na sucho ani do mixu z alkoholem,po setce pFPP stan mojego najebania w ciągu godziny razem ze źrenicami powiększyły się o jakieś 1000000%dante715 pisze: Chętnie przetestuje tego miksu, swojego czasu 250 mg oralnie samego metedronu nie zaimponowało mi wcale. Jak widać trzeba celować w dużo większe dawki.
Napisz jak możesz jakie ilości pfpp i 4 emc konsumowałeś i w jakiej kolejności.![]()
PokażcieMiSwojePachy pisze: Sądząc po nicku, pewnie ma ładna tolerkę.
nikogo nie zachęcam do igrania z tak niebezpiecznymi zabawkami tak jak ja to robiłem (!) dotyczy to wszystkich moich postów w wątkach o metedronie i 4-emc,ja przeżyłem ale nie chce mieć na sumieniu mi podobnych wariatów którzy mogą mieć mniej szczęścia,PEACE :-)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.