Napisz jak możesz jakie ilości pfpp i 4 emc konsumowałeś i w jakiej kolejności.
@dante715
A sporo ostatnio ketonujesz?
Zamierzam się teraz trochę metylonem znowu pobawić.
dante715 pisze: Chętnie przetestuje tego miksu, swojego czasu 250 mg oralnie samego metedronu nie zaimponowało mi wcale. Jak widać trzeba celować w dużo większe dawki.
Napisz jak możesz jakie ilości pfpp i 4 emc konsumowałeś i w jakiej kolejności.
śniący mefiarz pisze:4-emc jakieś 400mg,potem 80mg pFPP,potem 400mg 4-emc i jak faza nieznacznie opadała to dojebałem 4 setki metedronu w nos w odstępie ja wiem ? 30 minut ? o dziwo jazda się zaczynała już po pierwszej setce,momentalnie mnie wykurwiło ale byłem ostro naćpany i popłynołem z tym wąchaniem...mef mnie tego nauczył,poszedłem spać o 5 rano,o 8 zadzwonił telefon że mam pilnie zapierdalać organizować impreze która miała być odwołana,zero zejścia,kilkaset km samochodem i praca do 3 nad ranem-zero objawów zejścia,nie polecam pFPP na sucho ani do mixu z alkoholem,po setce pFPP stan mojego najebania w ciągu godziny razem ze źrenicami powiększyły się o jakieś 1000000%dante715 pisze: Chętnie przetestuje tego miksu, swojego czasu 250 mg oralnie samego metedronu nie zaimponowało mi wcale. Jak widać trzeba celować w dużo większe dawki.
Napisz jak możesz jakie ilości pfpp i 4 emc konsumowałeś i w jakiej kolejności.![]()
PokażcieMiSwojePachy pisze: Sądząc po nicku, pewnie ma ładna tolerkę.
nikogo nie zachęcam do igrania z tak niebezpiecznymi zabawkami tak jak ja to robiłem (!) dotyczy to wszystkich moich postów w wątkach o metedronie i 4-emc,ja przeżyłem ale nie chce mieć na sumieniu mi podobnych wariatów którzy mogą mieć mniej szczęścia,PEACE :-)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.