Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Nie chcę sugerować dawek i najbardziej odpowiedniego sposobu podania. To były moje indywidualne próby, więc póki co nie mogę powiedzieć jakie dawkowanie jest poprawne dla większości użytkowników. To nowa substancja i jeśli wpadnie w Wasze ręce, to trzeba z nią postępować jak ze wszystkimi nowymi RC - ostrożnie i z głową. Osobiście uważam, że ma bardzo duży potencjał uzależniający, więc sobie odpuściłem dalszą zabawę w królika doświadczalnego.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 6 / / 0
Reez dzięki, w końcu jakiś konkret - a zdanie o tym, że odpuściłeś sobie ze względu na duży (przypuszczam, że większy od mefa) potencjał uzależniający uświadomiło mi, żeby nie próbować :)
  • 350 / 4 / 0
Nooo to jak widze 4-EMC szykuje sie na rewolucje ,bo przebie potencjal uzalezniajacy mefa sadzac po opinii Reez'a %-D
Ostatnio zmieniony 07 maja 2010 przez Flashback, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 215 / 37
Reez możesz mi dać namiar na źródło ?
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Nie.
Nie ułatwię nikomu dostępu do tej substancji. Na pewno niedługo będziecie mieli tego pod dostatkiem. Cierpliwość cnotą jest ;)
Ostatnio zmieniony 07 maja 2010 przez Reez, łącznie zmieniany 1 raz.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 350 / 4 / 0
[cut]
Ostatnio zmieniony 07 maja 2010 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
Czy to 4-EMC z Lxxxx .pl a kiedys .eu jest wart uwagi ? I wlasnie, co na temat cisnienia i skutkow ubocznych,cos juz wiadomo ? oprocz tych co raczej oczywiste :]
  • 63 / / 0
MagisterHardcore pisze:
Czy to 4-EMC z Lxxxx .pl a kiedys .eu jest wart uwagi ? I wlasnie, co na temat cisnienia i skutkow ubocznych,cos juz wiadomo ? oprocz tych co raczej oczywiste ]
Przecież tam sprzedaż jeszcze nie wystartowała, więc wątpię żeby ktokolwiek mógł obiektywnie odpowiedzieć na to pytanie.
  • 2876 / 99 / 0
Z tego co wiem jeden z ważniejszych polskich sklepów z rc zamierzał jakoś pod koniec maja wrzucić do oferty 4-EMC, ale to nieoficjalna informacja i nie wiem czy wywiążą się z zapowiedzi.
Sklep ma "lab" w nazwie ;)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1233 / 12 / 0
Nie zapędzajcie się zbyt daleko w rozmowach o sklepach..... Chodziarz omawiając RC ten temat jest nieunikniony. w końcu jedno z RC przysłów mówi "Odnajdź swe źródło...."
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.