Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Nie chcę sugerować dawek i najbardziej odpowiedniego sposobu podania. To były moje indywidualne próby, więc póki co nie mogę powiedzieć jakie dawkowanie jest poprawne dla większości użytkowników. To nowa substancja i jeśli wpadnie w Wasze ręce, to trzeba z nią postępować jak ze wszystkimi nowymi RC - ostrożnie i z głową. Osobiście uważam, że ma bardzo duży potencjał uzależniający, więc sobie odpuściłem dalszą zabawę w królika doświadczalnego.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 6 / / 0
Reez dzięki, w końcu jakiś konkret - a zdanie o tym, że odpuściłeś sobie ze względu na duży (przypuszczam, że większy od mefa) potencjał uzależniający uświadomiło mi, żeby nie próbować :)
  • 350 / 4 / 0
Nooo to jak widze 4-EMC szykuje sie na rewolucje ,bo przebie potencjal uzalezniajacy mefa sadzac po opinii Reez'a %-D
Ostatnio zmieniony 07 maja 2010 przez Flashback, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 215 / 37
Reez możesz mi dać namiar na źródło ?
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Nie.
Nie ułatwię nikomu dostępu do tej substancji. Na pewno niedługo będziecie mieli tego pod dostatkiem. Cierpliwość cnotą jest ;)
Ostatnio zmieniony 07 maja 2010 przez Reez, łącznie zmieniany 1 raz.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 350 / 4 / 0
[cut]
Ostatnio zmieniony 07 maja 2010 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / / 0
Czy to 4-EMC z Lxxxx .pl a kiedys .eu jest wart uwagi ? I wlasnie, co na temat cisnienia i skutkow ubocznych,cos juz wiadomo ? oprocz tych co raczej oczywiste :]
  • 63 / / 0
MagisterHardcore pisze:
Czy to 4-EMC z Lxxxx .pl a kiedys .eu jest wart uwagi ? I wlasnie, co na temat cisnienia i skutkow ubocznych,cos juz wiadomo ? oprocz tych co raczej oczywiste ]
Przecież tam sprzedaż jeszcze nie wystartowała, więc wątpię żeby ktokolwiek mógł obiektywnie odpowiedzieć na to pytanie.
  • 2876 / 99 / 0
Z tego co wiem jeden z ważniejszych polskich sklepów z rc zamierzał jakoś pod koniec maja wrzucić do oferty 4-EMC, ale to nieoficjalna informacja i nie wiem czy wywiążą się z zapowiedzi.
Sklep ma "lab" w nazwie ;)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1233 / 12 / 0
Nie zapędzajcie się zbyt daleko w rozmowach o sklepach..... Chodziarz omawiając RC ten temat jest nieunikniony. w końcu jedno z RC przysłów mówi "Odnajdź swe źródło...."
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.