xzx
yo, ninja, go !
xzx
Mam do was prośbę. Kto z was zgodził by się porównać mefista iv z mefistem podanym donosowo metodą z wstępnym gorącym przepłukaniem. Ja tak robiłem i stwierdzam że efekty są bardzo zbliżone. Ale puki co jest to tylko moje subiektywne wrażenie więc proszę o ochotnika który mógłby zobiektywizować zagadnienie.
http://www.youtube.com/watch?v=PLAYRfRCA2U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=PLAYRfRCA2U&feature=related
cough pisze: jakie jest maksymale stezenie potencjalnie bezpiecznego roztworu ?
Myślę, że to zależy od kilku czynników:
- stażu z mefem
- wyrobionej tolerancji
- stanu naszego organizmu
Moja maksymalna dawka- 400/3ml. Jednak moim zdaniem nie warto wrzucać takich dużych ilości w kable bo otumaniają (przynajmniej mnie )
Warszawski Cpun pisze: Mefedron tylko dożylnie. W klame mef to zabawka. Przy iv. dopiero pokazuje swoją potęgę.
Przyznam że zaczołeś mnie kusić na tą metode podania ale sam jej nie wypróbuje...bo z moją zręcznością to zaraz sobie potne całe ręce albo zemdleje na widok krwi
śpiący pisze:
proponuje jeszcze walić I.V. coca cole,piwo,spirytus,rosół,wodę mineralną,oranżadę,schabowego i kartofle
Przyznam że zaczołeś mnie kusić na tą metode podania ale sam jej nie wypróbuje...bo z moją zręcznością to zaraz sobie potne całe ręce albo zemdleje na widok krwi![]()
Zaprawde powiadam Ci, zejeszcze kiedys pukniesz po zylce.
Nie zycze Ci tego bo nikomu tego nie zycze. To tak naprawde kolejny krok w strone grobu.
Ja tylko przewiduje na bazie doswiadczen wlasnych oraz szeroko pojetej autopsji;]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.