xzx
yo, ninja, go !
xzx
Mam do was prośbę. Kto z was zgodził by się porównać mefista iv z mefistem podanym donosowo metodą z wstępnym gorącym przepłukaniem. Ja tak robiłem i stwierdzam że efekty są bardzo zbliżone. Ale puki co jest to tylko moje subiektywne wrażenie więc proszę o ochotnika który mógłby zobiektywizować zagadnienie.
http://www.youtube.com/watch?v=PLAYRfRCA2U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=PLAYRfRCA2U&feature=related
cough pisze: jakie jest maksymale stezenie potencjalnie bezpiecznego roztworu ?
Myślę, że to zależy od kilku czynników:
- stażu z mefem
- wyrobionej tolerancji
- stanu naszego organizmu
Moja maksymalna dawka- 400/3ml. Jednak moim zdaniem nie warto wrzucać takich dużych ilości w kable bo otumaniają (przynajmniej mnie )
Warszawski Cpun pisze: Mefedron tylko dożylnie. W klame mef to zabawka. Przy iv. dopiero pokazuje swoją potęgę.
Przyznam że zaczołeś mnie kusić na tą metode podania ale sam jej nie wypróbuje...bo z moją zręcznością to zaraz sobie potne całe ręce albo zemdleje na widok krwi
śpiący pisze:
proponuje jeszcze walić I.V. coca cole,piwo,spirytus,rosół,wodę mineralną,oranżadę,schabowego i kartofle
Przyznam że zaczołeś mnie kusić na tą metode podania ale sam jej nie wypróbuje...bo z moją zręcznością to zaraz sobie potne całe ręce albo zemdleje na widok krwi![]()
Zaprawde powiadam Ci, zejeszcze kiedys pukniesz po zylce.
Nie zycze Ci tego bo nikomu tego nie zycze. To tak naprawde kolejny krok w strone grobu.
Ja tylko przewiduje na bazie doswiadczen wlasnych oraz szeroko pojetej autopsji;]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.