4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 989 / 36 / 0
Mefedron tylko dożylnie. W klame mef to zabawka. Przy iv. dopiero pokazuje swoją potęgę.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 133 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cough »
jakie jest maksymale stezenie potencjalnie bezpiecznego roztworu ?
love wd

yo, ninja, go !
  • 989 / 36 / 0
Bezpieczne nie wiem. Ja pukam 200mg/1.5ml.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 429 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hipo »
Yo, ludzie.
Mam do was prośbę. Kto z was zgodził by się porównać mefista iv z mefistem podanym donosowo metodą z wstępnym gorącym przepłukaniem. Ja tak robiłem i stwierdzam że efekty są bardzo zbliżone. Ale puki co jest to tylko moje subiektywne wrażenie więc proszę o ochotnika który mógłby zobiektywizować zagadnienie.
Qurwa mać! Polak potrafi!!! xD
http://www.youtube.com/watch?v=PLAYRfRCA2U&feature=related
  • 104 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pandemonium »
W sensie, że nos mam gorącą wodą wypłukać, czy co?
Uwaga! Użytkownik Pandemonium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hipo »
Zgadza się: przeciągnąć wodę przez cały górny układ oddechowy jak ścieka. Najgorętszą wodą jaką dasz radę- na początek wystarczy ta z kranu, (ja to sobie już gotuję;P) idzie bez lipy.- Rozszerza to naczynia krwionośne błonek i znacznie przyśpiesza wchłanianie. Jstotne jest to żeby wciągnąć jak najszybciej po płukaniu. Zauważyłem, że daje to bardzo ciekawe efekty przynajmniej w moim przypadku i gdy pstryknołem podobną ilość efekty były porównywalne. Najlepiej walić zimniutki mefedron prosto z lodówki na świeżo rozgrzaną śluzówkę jak najgłębiej żeby znalazł się aż tam z tyłu gdzie błonka jest najmiększa. Super efekt- dawka według uznania- standardowa :-p
Qurwa mać! Polak potrafi!!! xD
http://www.youtube.com/watch?v=PLAYRfRCA2U&feature=related
  • 27 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: ladygaga »
cough pisze:
jakie jest maksymale stezenie potencjalnie bezpiecznego roztworu ?
Ja widziałam jak koleś pukał 700/3ml. Oczywiście był w drugim dniu ciągu -i nic mu nie było:-).
Myślę, że to zależy od kilku czynników:
- stażu z mefem
- wyrobionej tolerancji
- stanu naszego organizmu
Moja maksymalna dawka- 400/3ml. Jednak moim zdaniem nie warto wrzucać takich dużych ilości w kable bo otumaniają (przynajmniej mnie )
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
Warszawski Cpun pisze:
Mefedron tylko dożylnie. W klame mef to zabawka. Przy iv. dopiero pokazuje swoją potęgę.
proponuje jeszcze walić I.V. coca cole,piwo,spirytus,rosół,wodę mineralną,oranżadę,schabowego i kartofle %-D
Przyznam że zaczołeś mnie kusić na tą metode podania ale sam jej nie wypróbuje...bo z moją zręcznością to zaraz sobie potne całe ręce albo zemdleje na widok krwi %-D
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2010 przez śpiący, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mirrow »
śpiący pisze:

proponuje jeszcze walić I.V. coca cole,piwo,spirytus,rosół,wodę mineralną,oranżadę,schabowego i kartofle %-D
Przyznam że zaczołeś mnie kusić na tą metode podania ale sam jej nie wypróbuje...bo z moją zręcznością to zaraz sobie potne całe ręce albo zemdleje na widok krwi %-D

Zaprawde powiadam Ci, zejeszcze kiedys pukniesz po zylce.

Nie zycze Ci tego bo nikomu tego nie zycze. To tak naprawde kolejny krok w strone grobu.
Ja tylko przewiduje na bazie doswiadczen wlasnych oraz szeroko pojetej autopsji;]
Uwaga! Użytkownik Mirrow nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
Oby nie chociaż tak do końca to chuj jeden wie,kiedyś to prawie każdy mówił że tylko zielone używki będzie palił a dziś co drugi wciąga różniaste prochy nosem,zajada tabletki i takie tam...nigdy nie mów nigdy :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2010 przez śpiący, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.