Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
A kiedyś na zjezdzie z bxm oglądałem okolo 5 "Kota Tip Topa"... Nie ogarniałem tego co tam sie dzieje, wygląda jakby wszyscy bohaterowie jechali na ostrych psychodelikach i sobie nawzajem wkręcali.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Mercy, mercy me, that Murcielago
That's me, the first year that I blow
How you say broke in Spanish? Me no hablo
Mercy, mercy me, that Murcielago
That's me, the first year that I blow
How you say broke in Spanish? Me no hablo
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
a i jeszcze jak patrzę na ekran, to co jakiś czas włącza się efekt zooma tj widzę tylko jakiś fragment obrazu, który zasłania mi całe pole widzenia.
a i czas tak zapierdala, że film kończy się raz dwa, nie mogę się skupić na akcji, która niby toczy się normalnie, ale jakby gdzie indziej(nie widzę popierdalającch z kosmiczną prędkością ludzików, ale oglądam sobie, początek terefere a tu już koniec). ewentualnie spowalnia i też nie wiem co się dzieje
chociaż "koralina" nie była taka zła, ale chyba wolałbym obejrzeć jednak na trzeźwo albo na zbaku.
o ile dxm normalnie podwyższa mój poziom empatii, to nie odnosi się to zupełnie do filmów, które wyglądają jak dwuwymiarowe tekstury(którymi technicznie rzecz biorąc są). żadnej głębii. dxm pozbawia złudzeń ;-)
Macie na fazie wywali was ... w ... ... (nie wiem gdzie )
P
S
Y
C
H
O
D
E
L
A
!
!
!
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.