Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
A kiedyś na zjezdzie z bxm oglądałem okolo 5 "Kota Tip Topa"... Nie ogarniałem tego co tam sie dzieje, wygląda jakby wszyscy bohaterowie jechali na ostrych psychodelikach i sobie nawzajem wkręcali.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Mercy, mercy me, that Murcielago
That's me, the first year that I blow
How you say broke in Spanish? Me no hablo
Mercy, mercy me, that Murcielago
That's me, the first year that I blow
How you say broke in Spanish? Me no hablo
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
a i jeszcze jak patrzę na ekran, to co jakiś czas włącza się efekt zooma tj widzę tylko jakiś fragment obrazu, który zasłania mi całe pole widzenia.
a i czas tak zapierdala, że film kończy się raz dwa, nie mogę się skupić na akcji, która niby toczy się normalnie, ale jakby gdzie indziej(nie widzę popierdalającch z kosmiczną prędkością ludzików, ale oglądam sobie, początek terefere a tu już koniec). ewentualnie spowalnia i też nie wiem co się dzieje
chociaż "koralina" nie była taka zła, ale chyba wolałbym obejrzeć jednak na trzeźwo albo na zbaku.
o ile dxm normalnie podwyższa mój poziom empatii, to nie odnosi się to zupełnie do filmów, które wyglądają jak dwuwymiarowe tekstury(którymi technicznie rzecz biorąc są). żadnej głębii. dxm pozbawia złudzeń ;-)
Macie na fazie wywali was ... w ... ... (nie wiem gdzie )
P
S
Y
C
H
O
D
E
L
A
!
!
!
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.