noithai pisze: Najlepiej powiedziec prawde doktorowi - tyle napisze, bo moze Was wywalic na ksiezyc. Kiedys kumpel po koksie, odwieziony zostal do szpitala i nie chcial sie przyznac co bral, podali mu adrenaline i mial zawal.
Ja bym sie radzil zaopatrzyc w jablka, melise i krople walerianowe (kozlek lekarski). 5 torebek melisy na kubek + 2x dawka standardowa kropelek i ze 2 jablka powinny uspokoic a do tego jest to bardzo bezpieczne.
Marcus Corvinus pisze:muszę wziąć beta-blokera bo zaraz jebne na zawałJa bym sie radzil zaopatrzyc w jablka, melise i krople walerianowe (kozlek lekarski). 5 torebek melisy na kubek + 2x dawka standardowa kropelek i ze 2 jablka powinny uspokoic a do tego jest to bardzo bezpieczne.
Przed zawałem dobrze chroni aspiryna.
EDIT:
O kurwa! Właśnie poszło 400mg iv. Rozjebało mnie konkretnie. Pozytywnie rozjebało. Wejście jak przy pierwszych metkatach
xzx
W jakim momencie wezwać pogotowie w przypadku wzięcia za dużej dawki? Mówić im od razu, że to mef jest winowajcą?
Są jacyś rekordziści?
EDIT: Godzina 5:32
Własnie założyłem sobie ponad 300mg pudru na obie dziury. Dostał się też do gardła w jeszcze sypkiej postaci zasuwając przez jamę nosową, aż się tak zaksztusiłem prochem, że hałasując pomyslalem, ze wszystkich domowników zbudzę kasłaniem. Dodam, że od 22:00 zrobiłem 500mg pudru przez nos. Obecnie "mam" tak: oczopląs jak skurwysyn, serce chodzi stabilnie(zdrowe :)), koordynacja mięśniowo-nerwowa silnie zaburzona, nieogar, przerażające grymasy na twarzy, powolne wywracanie zesztywniałą szczęką, wytrzeszcz, coś pada na wzrok... Nie mam z kim pogadać face to face o tej porze więc relacji drugiej osoby nie zdam. Co najwyżej znajomy opowie na forum jak mu film pokaze ;)
Reez pisze:Jak weźmiesz beta-blokera, to zwiększysz ryzyko wystąpienia tzw. migotania komór, co zazwyczaj kończy się bardzo źle...Marcus Corvinus pisze:muszę wziąć beta-blokera bo zaraz jebne na zawałJa bym sie radzil zaopatrzyc w jablka, melise i krople walerianowe (kozlek lekarski). 5 torebek melisy na kubek + 2x dawka standardowa kropelek i ze 2 jablka powinny uspokoic a do tego jest to bardzo bezpieczne.
Przed zawałem dobrze chroni aspiryna.
Czy tak samo inhibitorami ACEI ( Kaptopril) mozna doprowadzic do tego?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.