4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
Najlepiej powiedziec prawde doktorowi - tyle napisze, bo moze Was wywalic na ksiezyc. Kiedys kumpel po koksie, odwieziony zostal do szpitala i nie chcial sie przyznac co bral, podali mu adrenaline i mial zawal.
„Bóg chrześcijański jest okrutny i mściwy. Jeśli popełnisz błąd i nie żałujesz, skazuje cię na wieczne piekło. Wydaje mi się to tak niewspółmierne, że nie chcę wchodzić z nim w żadne układy” [Cabré]
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
noithai pisze:
Najlepiej powiedziec prawde doktorowi - tyle napisze, bo moze Was wywalic na ksiezyc. Kiedys kumpel po koksie, odwieziony zostal do szpitala i nie chcial sie przyznac co bral, podali mu adrenaline i mial zawal.
Ja pierdolę... To chyba celowo, bo na pewno widzieli, że jest na stymulantach. Nie trzeba wiedzy medycznej, by to właściwie ocenić... Tylko wtedy podaje się środki działające zupełnie odwrotnie niż adrenalina! :-O
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 125 / 1 / 0
Ja bym sie radzil zaopatrzyc w jablka, melise i krople walerianowe (kozlek lekarski). 5 torebek melisy na kubek + 2x dawka standardowa kropelek i ze 2 jablka powinny uspokoic a do tego jest to bardzo bezpieczne.
muszę wziąć beta-blokera bo zaraz jebne na zawał
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Marcus Corvinus pisze:
Ja bym sie radzil zaopatrzyc w jablka, melise i krople walerianowe (kozlek lekarski). 5 torebek melisy na kubek + 2x dawka standardowa kropelek i ze 2 jablka powinny uspokoic a do tego jest to bardzo bezpieczne.
Jak weźmiesz beta-blokera, to zwiększysz ryzyko wystąpienia tzw. migotania komór, co zazwyczaj kończy się bardzo źle...
Przed zawałem dobrze chroni aspiryna.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 989 / 36 / 0
Jak wciągałem mefa owtorem nosowym to zdarzało mi się tak jakby 'przedawkować'. Nieogar, lęki, odrealnienie, itd., itp. A jak wciągam mefa otworem żylnym to ani razu nie miałem takich efektów. Zawsze zajebiście wchodzi. 200mg iv.. (20min później) 200mg iv, i zajebiście.

EDIT:
O kurwa! Właśnie poszło 400mg iv. Rozjebało mnie konkretnie. Pozytywnie rozjebało. Wejście jak przy pierwszych metkatach :heart: :heart: :heart: . Aż się ciemno przed oczami zrobiło. Mef swoją prawdziwą moc pokazuje w dawkach powyżej 200mg iv ;] Pomiędzy 200mg a 400mg różnica jest taka jak między metkatem pitym a pukanym. Jak 2 różne subtancje. Oczywiście nikomu nie zalecam walenie tak dużych dawek iv. Chyba, że jesteś degeneruch to w ramach walki z kinderćpunami możesz tyle walnąć.
Ostatnio zmieniony 31 marca 2010 przez Warszawski Cpun, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lovercraft »
Miejmy nadzieje, że ta wiedza nie będzie potrzebna.

W jakim momencie wezwać pogotowie w przypadku wzięcia za dużej dawki? Mówić im od razu, że to mef jest winowajcą?
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2010 przez Lovercraft, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Lovercraft nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: trass »
Odradzam zaczynającym wciągania ilości graniczącej z 300mg. Przypuszczam, że tych startujących, nigdy wcześniej nie mających styczności z mefedronem może to zdrowo nastraszyć, a co gorsze nie wiadomo co więcej.

Są jacyś rekordziści?

EDIT: Godzina 5:32

Własnie założyłem sobie ponad 300mg pudru na obie dziury. Dostał się też do gardła w jeszcze sypkiej postaci zasuwając przez jamę nosową, aż się tak zaksztusiłem prochem, że hałasując pomyslalem, ze wszystkich domowników zbudzę kasłaniem. Dodam, że od 22:00 zrobiłem 500mg pudru przez nos. Obecnie "mam" tak: oczopląs jak skurwysyn, serce chodzi stabilnie(zdrowe :)), koordynacja mięśniowo-nerwowa silnie zaburzona, nieogar, przerażające grymasy na twarzy, powolne wywracanie zesztywniałą szczęką, wytrzeszcz, coś pada na wzrok... Nie mam z kim pogadać face to face o tej porze więc relacji drugiej osoby nie zdam. Co najwyżej znajomy opowie na forum jak mu film pokaze ;)
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2010 przez trass, łącznie zmieniany 12 razy.
Uwaga! Użytkownik trass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fuleren »
juz dłuższy czas biore ale tak luźno mogę stwierdzić, że powyżej tego np. 200mg już nie jest lepiej i euforyczniej - już jest gorzej :wall: :(
Uwaga! Użytkownik fuleren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 125 / 1 / 0
próbowałem mefa trzy krotnie(3g) i moja konkluzja jest następująca porównywanie go do koko to nieporozumienie cena nieadekwatna do tego co ów specyfik oferuje ,więc poczekam na coś lepszego a tymczasem przerzucam się na feciunie bo moj ziomal(kuzyn) naprawdę dobry nie chrzczony towar ma ,i juz przebieram nogami czekajac na kolejny worek
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Reez pisze:
Marcus Corvinus pisze:
Jak weźmiesz beta-blokera, to zwiększysz ryzyko wystąpienia tzw. migotania komór, co zazwyczaj kończy się bardzo źle...
Przed zawałem dobrze chroni aspiryna.
Na jakiej zasadzie zwiekszysz ryzyko migotania komór ? Mógłbys wytlumaczyc , slyszalem ze łaczenie rzeczy ktore dzialaja mocno na układ krwionosny z beta blockerami jest niebezpieczne ale nigdy nie wiedziałem co sie może stać.
Czy tak samo inhibitorami ACEI ( Kaptopril) mozna doprowadzic do tego?
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2010 przez opak, łącznie zmieniany 1 raz.
kapo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę

Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.