again and again
ziper09 pisze: witam serdecznie ide jutro do lekarza, zasugeruje zeby mi przepisal wlasnie sertraline. nie bede wnikal w szczegoly jakie mam problemy itd bo to wlasciwie jest zbedne. po prostu jestem pewien ze chce ten lek
a nie jemu (lekarzowi) wnikac w szczegoly HAHAHA coraz smieszniej na forum
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
warmshade pisze: HA HA HA uwazasz ze lekarz wypisze Ci lek bo ty powiesz
a nie jemu (lekarzowi) wnikac w szczegoly HAHAHA coraz smieszniej na forum
a na pytanie dlaczego odpowiadasz - nic Ci do tego panie doktorze
a on z usmiechem a no oczywiscie przepraszam ze pytalem
prosze recepta ;D
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
entranced pisze: Jedyne pytanie, ktore czasem zadaje to 50 czy 100 ?
Jeśli zna Twoją przeszłość i wie co i jak to ok.
Dobrze, że już po tamte substancje nie przychodzisz tylko po sertrę. :-)
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
Jak ktoś taki kozak to niech wali Moklobemid 300mg rano i 150mg popołudniu to poprawi mu sie po tygodniu a nie po trzech ;-)
nutella-cole pisze: Sorki, nico offtop, ale z leków SSRI poznałem wielu lekarzy i uwierzcie, że najlepszym jest PAROKSETYNA (żadne Prozaki i Asentry).
Tylko że początki są naprawdę odlotowe...
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
ptakowaa pisze: Tylko że początki są naprawdę odlotowe...
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.