again and again
ziper09 pisze: witam serdecznie ide jutro do lekarza, zasugeruje zeby mi przepisal wlasnie sertraline. nie bede wnikal w szczegoly jakie mam problemy itd bo to wlasciwie jest zbedne. po prostu jestem pewien ze chce ten lek
a nie jemu (lekarzowi) wnikac w szczegoly HAHAHA coraz smieszniej na forum
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
warmshade pisze: HA HA HA uwazasz ze lekarz wypisze Ci lek bo ty powiesz
a nie jemu (lekarzowi) wnikac w szczegoly HAHAHA coraz smieszniej na forum
a na pytanie dlaczego odpowiadasz - nic Ci do tego panie doktorze
a on z usmiechem a no oczywiscie przepraszam ze pytalem
prosze recepta ;D
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
entranced pisze: Jedyne pytanie, ktore czasem zadaje to 50 czy 100 ?
Jeśli zna Twoją przeszłość i wie co i jak to ok.
Dobrze, że już po tamte substancje nie przychodzisz tylko po sertrę. :-)
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
Jak ktoś taki kozak to niech wali Moklobemid 300mg rano i 150mg popołudniu to poprawi mu sie po tygodniu a nie po trzech ;-)
nutella-cole pisze: Sorki, nico offtop, ale z leków SSRI poznałem wielu lekarzy i uwierzcie, że najlepszym jest PAROKSETYNA (żadne Prozaki i Asentry).
Tylko że początki są naprawdę odlotowe...
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
ptakowaa pisze: Tylko że początki są naprawdę odlotowe...
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.