again and again
ziper09 pisze: witam serdecznie ide jutro do lekarza, zasugeruje zeby mi przepisal wlasnie sertraline. nie bede wnikal w szczegoly jakie mam problemy itd bo to wlasciwie jest zbedne. po prostu jestem pewien ze chce ten lek
a nie jemu (lekarzowi) wnikac w szczegoly HAHAHA coraz smieszniej na forum
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
warmshade pisze: HA HA HA uwazasz ze lekarz wypisze Ci lek bo ty powiesz
a nie jemu (lekarzowi) wnikac w szczegoly HAHAHA coraz smieszniej na forum
a na pytanie dlaczego odpowiadasz - nic Ci do tego panie doktorze
a on z usmiechem a no oczywiscie przepraszam ze pytalem
prosze recepta ;D
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
entranced pisze: Jedyne pytanie, ktore czasem zadaje to 50 czy 100 ?
Jeśli zna Twoją przeszłość i wie co i jak to ok.
Dobrze, że już po tamte substancje nie przychodzisz tylko po sertrę. :-)
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
Jak ktoś taki kozak to niech wali Moklobemid 300mg rano i 150mg popołudniu to poprawi mu sie po tygodniu a nie po trzech ;-)
nutella-cole pisze: Sorki, nico offtop, ale z leków SSRI poznałem wielu lekarzy i uwierzcie, że najlepszym jest PAROKSETYNA (żadne Prozaki i Asentry).
Tylko że początki są naprawdę odlotowe...
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
ptakowaa pisze: Tylko że początki są naprawdę odlotowe...
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.