Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Pzdr
Zalałem ja trzy dni temu około 66 suszonych łysiczek z zamiarem spożycia, ale jakoś straciłem na nie apety t, więc włożyłem kubek z herbatką przykryty talerzykiem do lodówki, aby spożyć je następnego dnia.
Następnego dnia łoiłem browary...
Wczoraj także...
Zastanawiam się, czy nie zarzucić tej trzydniowej herbatki dzisiaj. Po wstępnych oględzinach nie wygląda na zepsutą.
Więc moje pytanie: zaryzykować i wypić czy może darować sobie ze względu na ryzyko(ryzyko?)?
Wypij tego trochę i poczekaj z pół godziny. Jak Ci nie wykręci bebechów ani nie dostaniesz sraki to możesz spróbować wypić całość. Choć nie wiem czy magia nie rozłoży się do nie działających zaklęć! Albo do działających-trujących, czego nie życzę.
Nie uczyli na biologi, że jak masz pić wywar to tego samego dnia, którego go ważyłes? :D
PS: A może z resztek dżem? :D
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.