Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Pzdr
Zalałem ja trzy dni temu około 66 suszonych łysiczek z zamiarem spożycia, ale jakoś straciłem na nie apety t, więc włożyłem kubek z herbatką przykryty talerzykiem do lodówki, aby spożyć je następnego dnia.
Następnego dnia łoiłem browary...
Wczoraj także...
Zastanawiam się, czy nie zarzucić tej trzydniowej herbatki dzisiaj. Po wstępnych oględzinach nie wygląda na zepsutą.
Więc moje pytanie: zaryzykować i wypić czy może darować sobie ze względu na ryzyko(ryzyko?)?
Wypij tego trochę i poczekaj z pół godziny. Jak Ci nie wykręci bebechów ani nie dostaniesz sraki to możesz spróbować wypić całość. Choć nie wiem czy magia nie rozłoży się do nie działających zaklęć! Albo do działających-trujących, czego nie życzę.
Nie uczyli na biologi, że jak masz pić wywar to tego samego dnia, którego go ważyłes? :D
PS: A może z resztek dżem? :D
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.