Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Pzdr
Zalałem ja trzy dni temu około 66 suszonych łysiczek z zamiarem spożycia, ale jakoś straciłem na nie apety t, więc włożyłem kubek z herbatką przykryty talerzykiem do lodówki, aby spożyć je następnego dnia.
Następnego dnia łoiłem browary...
Wczoraj także...
Zastanawiam się, czy nie zarzucić tej trzydniowej herbatki dzisiaj. Po wstępnych oględzinach nie wygląda na zepsutą.
Więc moje pytanie: zaryzykować i wypić czy może darować sobie ze względu na ryzyko(ryzyko?)?
Wypij tego trochę i poczekaj z pół godziny. Jak Ci nie wykręci bebechów ani nie dostaniesz sraki to możesz spróbować wypić całość. Choć nie wiem czy magia nie rozłoży się do nie działających zaklęć! Albo do działających-trujących, czego nie życzę.
Nie uczyli na biologi, że jak masz pić wywar to tego samego dnia, którego go ważyłes? :D
PS: A może z resztek dżem? :D
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.