ja mam naprawdę rewelka sposób, tylko na własną odpowiedzialność proszę stosować.
2mg rispolept+10mg escitalopram+0,5 xanax sr
tylko do tej dawki Risperidonu dochodzi się jakiś czas, tydzień do dwóch.
śpi się jak malowanie, choć trochę przydługo.
ale to właśnie xanax dołączony jakieś 2 miesiące temu spowodował znaczne skrócenie czasu potrzebnego na sen.
nie wiem czemu, nie rozumiem mechanizmu, ale usypiam w ciągu 20 minut i potrzebuję 6-9h snu.
przy samym neuro i ssri potrzebowałem 9-12h, aby poczuć się wyspanym.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
again and again
Mirtazapina - antydepresant, silny antagonista w małych dawkach - poniżej 15mg. Po niczym wliczając m.in. hel + zolpidem + midazolam iv. nie chciało się tak spać. Minusem jest wstawanie, przez działanie antyhistaminowe mirtazapiny i bardzo możliwy dalszy rozrost sadła. Brałem miaserynę, po mirtazapinie jest wyraźnie mniejsze gastro.
Na podobnej zasadzie działa m.in. hydroksyzyna, ale to dno i wodorosty. Brałem garściami i nie mogłem zasnąć. Jedyny plus - może nasilać działanie depresyjne m.in. opiatów.
Poza tym: wodzian chloralu, chloroform, barbiturany, kwetiapina, metylpentynol, klometiazol, mj + alko, czerwone owoce goji, ciepłe mleczko + dobranocka + lulu spać :rolleyes:
dodam od siebie ze niejaki differganpromethazine hydrochloride ma takze zastosowanie nasenne (osobiscie nie odczowam dzialania strikte nasennego ale cos w tym jednak jest ... choc czy ja wiem jak chyba nigdy tego nie zarlem bez cody czy dhc ale w mixie napewno spi sie swietnie i wstaje sie wyspanym
Co do wstatania po mirtazapinie, to od momentu gdy w jadłospisie pojawiła się sertralina, jest znacznie lepiej.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.