ja mam naprawdę rewelka sposób, tylko na własną odpowiedzialność proszę stosować.
2mg rispolept+10mg escitalopram+0,5 xanax sr
tylko do tej dawki Risperidonu dochodzi się jakiś czas, tydzień do dwóch.
śpi się jak malowanie, choć trochę przydługo.
ale to właśnie xanax dołączony jakieś 2 miesiące temu spowodował znaczne skrócenie czasu potrzebnego na sen.
nie wiem czemu, nie rozumiem mechanizmu, ale usypiam w ciągu 20 minut i potrzebuję 6-9h snu.
przy samym neuro i ssri potrzebowałem 9-12h, aby poczuć się wyspanym.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
again and again
Mirtazapina - antydepresant, silny antagonista w małych dawkach - poniżej 15mg. Po niczym wliczając m.in. hel + zolpidem + midazolam iv. nie chciało się tak spać. Minusem jest wstawanie, przez działanie antyhistaminowe mirtazapiny i bardzo możliwy dalszy rozrost sadła. Brałem miaserynę, po mirtazapinie jest wyraźnie mniejsze gastro.
Na podobnej zasadzie działa m.in. hydroksyzyna, ale to dno i wodorosty. Brałem garściami i nie mogłem zasnąć. Jedyny plus - może nasilać działanie depresyjne m.in. opiatów.
Poza tym: wodzian chloralu, chloroform, barbiturany, kwetiapina, metylpentynol, klometiazol, mj + alko, czerwone owoce goji, ciepłe mleczko + dobranocka + lulu spać :rolleyes:
dodam od siebie ze niejaki differganpromethazine hydrochloride ma takze zastosowanie nasenne (osobiscie nie odczowam dzialania strikte nasennego ale cos w tym jednak jest ... choc czy ja wiem jak chyba nigdy tego nie zarlem bez cody czy dhc ale w mixie napewno spi sie swietnie i wstaje sie wyspanym
Co do wstatania po mirtazapinie, to od momentu gdy w jadłospisie pojawiła się sertralina, jest znacznie lepiej.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.