Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
NadNamiDmuchawceLatawceWiatr pisze: Jaki jest sens dożylnego podawania benzodiazepin?
W przypadku amfetaminy, kokainy - mamy mega kopa, w przypadku heroiny - zajebiste wejście.
A w przypadku benzodiazepin? Raczej nic. Nie warto moim zdaniem.
xanax - da Ci niebo na ziemi, zwiększaj sobie potem dawki, zaczniesz miec amnezje i może kiedyś obudzisz się z ręką w nocniku i czeka cie np ROCZNE zmniejszanie dawki [z 16mg 3x doba - moj przypadek, pare lat temu] zmniejszysz szybciej - b.prawdopodobne ataki padaczkowe, do tego samopoczucie jak gówno [ ja brałem ładny komplecik antydepresantów a i tak byłem jak żywy trup]
Bardziej na temat - midazolam i klorazepat [nie jestem pewien co do chlordiazepoksydu] rozpuszczaja sie w wodzie! reszta w alkoholu i nie wiem co za pomysły żeby ładować spirytus IV - rozpuszczasz tabsy zmielone ne pył [kup mozdziez, to są grosze a naprawde ułatwia sprawę] w dajmy na to 1 cencie spirytu rektyfikowanego [od biedy może być salicylowy z apteki,ale kwas salicylowy podany IV do zdrowych raczej nie nalezy, poza tym cholera go wie jak zareaguje z benzo]
Skułem se obie łapy i pipa.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.