Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
NadNamiDmuchawceLatawceWiatr pisze:
Jaki jest sens dożylnego podawania benzodiazepin?

W przypadku amfetaminy, kokainy - mamy mega kopa, w przypadku heroiny - zajebiste wejście.
A w przypadku benzodiazepin? Raczej nic. Nie warto moim zdaniem.
samych benzo iv podawać nie ma sensu. Natomiast są najznakomitszym dodatkiem do miksów ze spidami i opio. Raz tylko w życiu przyjąłem samo benzo iv. 1mg klona i po prostu nagle poczułem się otumaniony.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / / 0
Nieprzeczytany post autor: khawaje »
I.V. chyba porządnie wzmacnia moc, raz tak się złożyło, że ratownik medyczny musial mi podać 0,01 g diazepamu, dożylnie. I mimo iż już miałem za sobą pare lat regularnego jedzenia clonazepamu (3x2mg) to tez zastrzyk ściął mnie z nóg. Obudziłem się następnego dnia dopiero, moim zdaniem podawanie i.m. jest całkowicie bezsensowne...
.
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Rolki w szkle sa zajebiste same w sobie, a w miksach wiekszosc wie jak rewelacyjnie sie komponuja, ale przerabianie jakichkolwiek benzo w tabsach do podania iv mija sie imo z celem, o czym juz wiekszosc pisala. Jak juz ktos wyzej pisal (bodajze Kubeusz) musial przerobic na spirycie pol paczki rolek "piatek" zeby poczuc to samo co po jednym szkle rolek 10mg/2ml. Tak, ze jak benzo to tylko w szkle. Przerabiane na spirycie sa gowno warte. Chyba, ze ktos wali bupre czy fenta iv to wtedy jedynie ma sens "przerobka" jakichs benzo i podanie ich w miksie.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
dokładnie. Uderzyłem paczkę rolek piątek na dwóch. Niby ok 50 mg, a jedno szkło relanium dawało lepszy efekt. (10mg)
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Agonista »
Najlepszy jest Midazolam (głupi jaś, Dormicum) kruszysz tabletki zalewasz 1 ml spirytusu mieszasz od czasu do czasu czekając ok godziny filtrujesz dolewasz wody albo glukozy jak kto woli i walisz najlepsze jest z opiatami mix np z fentanylem...
Uwaga! Użytkownik Agonista nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 35 / 0
Akurat nie trafiles, bo midazolam (obok klorazepratu dipotasowego) jest jedyna benzo rozpuszczalna w wodzie.
  • 1 / / 0
midazolam to moim skromnym zdaniem jedna z 3 najwspanialszych BZD - rozpuszcza się w wodzię, jest pakowany 7,5 po 10, albo 15 po 100 tabsów, nie ma jakis cholernych powłoczek itd - mimo to mam wrażenie, że ten ze szkła jest mocniejszy [placebo ? trzymałem nieraz tabsy rozkruszone w mozdziezu na pył i po 2 dni mieszaja w pompce....]
xanax - da Ci niebo na ziemi, zwiększaj sobie potem dawki, zaczniesz miec amnezje i może kiedyś obudzisz się z ręką w nocniku i czeka cie np ROCZNE zmniejszanie dawki [z 16mg 3x doba - moj przypadek, pare lat temu] zmniejszysz szybciej - b.prawdopodobne ataki padaczkowe, do tego samopoczucie jak gówno [ ja brałem ładny komplecik antydepresantów a i tak byłem jak żywy trup]

Bardziej na temat - midazolam i klorazepat [nie jestem pewien co do chlordiazepoksydu] rozpuszczaja sie w wodzie! reszta w alkoholu i nie wiem co za pomysły żeby ładować spirytus IV - rozpuszczasz tabsy zmielone ne pył [kup mozdziez, to są grosze a naprawde ułatwia sprawę] w dajmy na to 1 cencie spirytu rektyfikowanego [od biedy może być salicylowy z apteki,ale kwas salicylowy podany IV do zdrowych raczej nie nalezy, poza tym cholera go wie jak zareaguje z benzo]
  • 298 / / 0
Nieprzeczytany post autor: qqq111 »
Pierwsze IV w życiu. Dormicum - midazolam 7,5mg - te podłużne białe tabletki. Rozpuściłem w wodzie mineralnej, przefiltrowałem i puknąłem. I zupełnie nic nie poczułem. Przed wpompowaniem płynu oczywiście minimalnie odciągłem tłok - była krew.

Skułem se obie łapy i pipa. %-D
  • 1154 / 35 / 0
Dawke, szczegolnie mida dobiera sie bardzo ostroznie. Z tych 7,5mg "wyciganales" moze 5mg jak nic nie zjebales. Lepiej jednak walnac mniej i nic nie poczuc jesli to pierwszy raz niz wziac za duzo i obudzic sie za jakis czas z pompka w lapie na glebie, albo co gorsza zakrwawiony jak igla z pompka wyskoczy z lapy. Nie popieram, a wrecz potepiam przerabianie tabletek benzo do postaci iv. Kubeusz bodajze nawet kiedys pisal, ze 10x5mg rolki w tabsach rozpuszczonej w spirycie dzialalo podobnie jak 1 ampulka rolki 10mg/2ml. Jesli benzo iv lub im to tylko w szkle. Takie moje zdanie. Sam nie jestem swiety, wstrzykiwalem wodke z klonem, ale teraz mowie temu procederowi stanowcze NIE!
  • 2012 / 83 / 0
Ja walilem kiedys klony rozpuszczone w pirycie salicylowym, jebnelem 6mg i praktycznie nic nie poczulem, a jedzone klony(ssane) dzialaly na mnie o wiele mocniej.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.