Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
NadNamiDmuchawceLatawceWiatr pisze: Jaki jest sens dożylnego podawania benzodiazepin?
W przypadku amfetaminy, kokainy - mamy mega kopa, w przypadku heroiny - zajebiste wejście.
A w przypadku benzodiazepin? Raczej nic. Nie warto moim zdaniem.
xanax - da Ci niebo na ziemi, zwiększaj sobie potem dawki, zaczniesz miec amnezje i może kiedyś obudzisz się z ręką w nocniku i czeka cie np ROCZNE zmniejszanie dawki [z 16mg 3x doba - moj przypadek, pare lat temu] zmniejszysz szybciej - b.prawdopodobne ataki padaczkowe, do tego samopoczucie jak gówno [ ja brałem ładny komplecik antydepresantów a i tak byłem jak żywy trup]
Bardziej na temat - midazolam i klorazepat [nie jestem pewien co do chlordiazepoksydu] rozpuszczaja sie w wodzie! reszta w alkoholu i nie wiem co za pomysły żeby ładować spirytus IV - rozpuszczasz tabsy zmielone ne pył [kup mozdziez, to są grosze a naprawde ułatwia sprawę] w dajmy na to 1 cencie spirytu rektyfikowanego [od biedy może być salicylowy z apteki,ale kwas salicylowy podany IV do zdrowych raczej nie nalezy, poza tym cholera go wie jak zareaguje z benzo]
Skułem se obie łapy i pipa.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.