Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
drag pisze: Przecież wątrobę można uszkodzić dość poważnie. Jest to narząd nieodnawialny.
I faktycznie wiele osób pisało "tramal z alkoholem = rozjebana wątroba". Więc przy okazji badań sprawdziłem to. Nie jest więc tak źle z tym szkodliwym oddziaływaniem tramca na wątrobę.
Co do innych narządów..
Nabawiłem się tachykardii, ale nie wiem czy od tramca. Biorę propranolol.
PS.raczej na pewno od t. u mnie tego by nie było bez t. jak biore inna sprawa ze jej nie ma raczej..
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Szkodzi ten tramal na wątrobę i zalążek czy nie?
Ja nie mam dużych ciągów.
Jem 60tabl po 50 mg w ciągu 1.5 tygodnia i później mam 2-3 tygodnie przerwy.
Czy mam sie czego obawiac jesli chodzi o wątrobę i zalążek?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.