Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Ja chyba pójdę na badania krwi , będzie hardcore.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Za to na amerykańskich stronach czytałem o ludziach uzależnionych od kody, którzy łykali po kilkadziesiąt tabletek ( u nich to się tylenol nazywa). napierw dostawali w dawakach leczniczych, a później"potrzebowali leku", nie wiem czy ccieli ćpać ale to co pisali to był hardkor byli tacy co łykali 70 tabsów dziennie bez ekstrakcji, niektórym to ostro rozwaliło orgay wewnętrzne.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
Widzisz... sęk w tym, że T jest bez ciężkich dodatków (przynajmniej te "wydania", o których warto wspominać). Nijak się to ma do wpierdalania paracetamolu. O jego toksyczności można poczytać nawet na polskiej Wikipedii. A tak w ogóle, to wiadomo - głupota.
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
drag pisze:
Przecież wątrobę można uszkodzić dość poważnie. Jest to narząd nieodnawialny.
I faktycznie wiele osób pisało "tramal z alkoholem = rozjebana wątroba". Więc przy okazji badań sprawdziłem to. Nie jest więc tak źle z tym szkodliwym oddziaływaniem tramca na wątrobę.
Co do innych narządów..
Nabawiłem się tachykardii, ale nie wiem czy od tramca. Biorę propranolol.
też mam tachykardie,ciekawy jestem jak to sie leczy i czy przypadkiem nie jest to objaw nadczynności tarczycy?no owszem propanolol dobry jest tylko tak wiecznie brać go objawowo?

PS.raczej na pewno od t. u mnie tego by nie było bez t. jak biore inna sprawa ze jej nie ma raczej..
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
postanowilem tachykardie potraktowac jak reszte - objawowo,nie mam tego bez przerwy teraz 30 pare h bez T i nie mam jej tylko przy budzeniu jest zajebiście :-D
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 3 / 0
Ja też mam wyniki zajebiste zawsze... Ale gastro Ci prawdę powie wrzody zapalenie i sito z kiszek. We wtorek cały układ mi badają to wam powiem co trampek robi A napewno dziadek robi spustoszenie w organizmie kichy i żołądek :zombie:
Uwaga! Użytkownik motylek0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
@motylek0 I jak te wyniki?

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
  • 11 / 3 / 0
@govin nic kompletnie nie wyszło wszystko w normie
Uwaga! Użytkownik motylek0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Kurwa tyle sie tu czyta ze masakra!!
Szkodzi ten tramal na wątrobę i zalążek czy nie?
Ja nie mam dużych ciągów.
Jem 60tabl po 50 mg w ciągu 1.5 tygodnia i później mam 2-3 tygodnie przerwy.
Czy mam sie czego obawiac jesli chodzi o wątrobę i zalążek?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.