Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Kiedyś przegadałem całą noc z kumplem oglądając film .... w sumie więcej było przerywania oglądania i różnych fajnych rozkminek niż tego filmu. Ogólnie bardzo fajnie się po tym rozmawia, nic po człowieku nie widać jakby coś brał. Nie pocisz się i nie masz wielkich oczu. Poprostu delikatny stan dobrego samopoczucia i parcie na rozmowy :)
Za pierwszym razem oralnie 5mg , a później 2x dojedzone 10mg przez całą noc. Bardzo miło to wspominam.
Drugie podejście to na imprezie, mało tańczyłem, więcej gadałem ze znajomymi, można przesiedzieć całą imprezę w gadce ... jedyna wada to taka że gdy puszcza to raptem się zatrzymujesz i nie wiesz co powiedzieć, raptem odchodzi :) Na imprezie poszło ok. 20mg , czyli 2 x 10mg oralnie.
Trzecie podejście dziś, start od 20mg , bardzo fajny stan, przeglądanie muzy na kompie, kiwanie się do rytmu, dobry nastrój i relaks. Kumpel zjadł 20mg i po godzinie kolejne 20mg i powiedział że w takiej ilości już pozytywnie i mocno robi , tak więc zaraz przetestuję :)
Biorąc pod uwagę ceny zakupu to zabawa jest bardzo ekonomiczna.
Poza tym też mam pozytywne doświadczenia, 4-8 mg donosowo, przez 2h jest taki "rush" potem 5-6h czystej stymulacji, bez widocznych efektów ubocznych. Trzeba się kontrolować, wiadomo, szczególnie jak się kończy te pierwsze 2h chęć dorzucenia jest ogromna.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.