Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Kiedyś przegadałem całą noc z kumplem oglądając film .... w sumie więcej było przerywania oglądania i różnych fajnych rozkminek niż tego filmu. Ogólnie bardzo fajnie się po tym rozmawia, nic po człowieku nie widać jakby coś brał. Nie pocisz się i nie masz wielkich oczu. Poprostu delikatny stan dobrego samopoczucia i parcie na rozmowy :)
Za pierwszym razem oralnie 5mg , a później 2x dojedzone 10mg przez całą noc. Bardzo miło to wspominam.
Drugie podejście to na imprezie, mało tańczyłem, więcej gadałem ze znajomymi, można przesiedzieć całą imprezę w gadce ... jedyna wada to taka że gdy puszcza to raptem się zatrzymujesz i nie wiesz co powiedzieć, raptem odchodzi :) Na imprezie poszło ok. 20mg , czyli 2 x 10mg oralnie.
Trzecie podejście dziś, start od 20mg , bardzo fajny stan, przeglądanie muzy na kompie, kiwanie się do rytmu, dobry nastrój i relaks. Kumpel zjadł 20mg i po godzinie kolejne 20mg i powiedział że w takiej ilości już pozytywnie i mocno robi , tak więc zaraz przetestuję :)
Biorąc pod uwagę ceny zakupu to zabawa jest bardzo ekonomiczna.
Poza tym też mam pozytywne doświadczenia, 4-8 mg donosowo, przez 2h jest taki "rush" potem 5-6h czystej stymulacji, bez widocznych efektów ubocznych. Trzeba się kontrolować, wiadomo, szczególnie jak się kończy te pierwsze 2h chęć dorzucenia jest ogromna.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.