Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Kiedyś przegadałem całą noc z kumplem oglądając film .... w sumie więcej było przerywania oglądania i różnych fajnych rozkminek niż tego filmu. Ogólnie bardzo fajnie się po tym rozmawia, nic po człowieku nie widać jakby coś brał. Nie pocisz się i nie masz wielkich oczu. Poprostu delikatny stan dobrego samopoczucia i parcie na rozmowy :)
Za pierwszym razem oralnie 5mg , a później 2x dojedzone 10mg przez całą noc. Bardzo miło to wspominam.
Drugie podejście to na imprezie, mało tańczyłem, więcej gadałem ze znajomymi, można przesiedzieć całą imprezę w gadce ... jedyna wada to taka że gdy puszcza to raptem się zatrzymujesz i nie wiesz co powiedzieć, raptem odchodzi :) Na imprezie poszło ok. 20mg , czyli 2 x 10mg oralnie.
Trzecie podejście dziś, start od 20mg , bardzo fajny stan, przeglądanie muzy na kompie, kiwanie się do rytmu, dobry nastrój i relaks. Kumpel zjadł 20mg i po godzinie kolejne 20mg i powiedział że w takiej ilości już pozytywnie i mocno robi , tak więc zaraz przetestuję :)
Biorąc pod uwagę ceny zakupu to zabawa jest bardzo ekonomiczna.
Poza tym też mam pozytywne doświadczenia, 4-8 mg donosowo, przez 2h jest taki "rush" potem 5-6h czystej stymulacji, bez widocznych efektów ubocznych. Trzeba się kontrolować, wiadomo, szczególnie jak się kończy te pierwsze 2h chęć dorzucenia jest ogromna.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.