rejestr pisze: Moim zdaniem wizuale po 2C-C są ładniejsze i lepsze niż po 2C-E. Więcej w nich kolorów, fraktali. 2C-E jest takie ponure.
ale i tak najpiękniejszy jest wychwalany wiele razy przez śmkj miks 30+mg 2c-e + 900mg DXM. straszny nieogar, ale wizuale nie do pobicia!
housemeister pisze: bla bla. porównaj 30mg 2c-c do 30mg 2c-e. i wszystko jasne.
ale i tak najpiękniejszy jest wychwalany wiele razy przez śmkj miks 30+mg 2c-e + 900mg DXM. straszny nieogar, ale wizuale nie do pobicia!
Po 2C-E jest zdecydowanie większy mindfuck, jakieś niespodziewane błyski światła, omamy słuchowe (typu nadjeżdżający samochód zza pleców, piła mechaniczna tudzież elektryczna gdzieś w oddali), falowanie obrazu, jednak wszystko jest jakieś szare ponure i mało kolorowe.
2C-C z kolei zostawia ładniejsze i dłuższe smugi, wszystko błyszczy, ładniej zmienia kolory i przede wszystkim jest bardziej empatogenne, szkoda, że tak krótko działa i fazie towarzyszy uczucie, że jednak czegoś brakuje...
Myślę, że mix 2C-C + 2C-E byłby przedni.
A po DXM'ie mam mocne mdłości, boli mnie brzuch i ogólnie faza jakaś chujowa więc go nie tykam.
Jeżeli ktoś lubi kolorowe haloo to polecam 2c-p ;) jak dla mnie zdecydowany faworyt w tej kwestii, no i oczywiście grzyby :D
http://www.tripshop.pl/psychedelic-pill ... -2c-c.html
mały szok. Nawet nie tak drogo.
Nie dam ci prztyczka ani klapsa
Nie powiem nawet 'pies cię jebał'
Bo to mezalians byłby dla psa"
Ale sam fakt że masz to "na miejscu" i nie musisz brać na hurt, tylko organizujesz sobie 50 mg za około 5 dych i jeśli Ci się nie spodoba to nie masz problemu z zalegającym materiałem i nie czujesz, że przejebałeś flo.
Popatrz pod tym kątem, dobra oferta dla 'testerów'
przypadkiem 'em zajrzał do fanszopu i w pierwszym napotkanym linku wynaleźć można takie oto cudo]
Gratuluję refleksu
Ale ci fajnie, co? Od razu podskoczyłeś o kilka jednostek wyżej w swoim łańcuchu karmicznym, prawda? No przecież jesteś tak wkurwe-do-przodu ewolucyjnie przez to że wiedziałeś wcześniej o tym produkcie, że każdy kto odkrył to po tobie zasługuje z twojej strony na biczowanie+publiczne wyszydzenie, chyba że przywdzieje pokutny worek foliowy i przez tydzień będzie popierdalał boso prowadzony przez ciebie na smyczy po największych galeriach handlowych po czym wystąpi charytatywnie w wietnamskiej odmianie reklamy "Kisiel-Fisiel" - to wtedy zlitujesz się, mając dla niego wyłącznie pogardę.
Gryź piach.
P.S. Prosba ( mam nadzieje ze nie lamie zasad tego tematu ) podrzucilby ktos info na priv gdzie moge znalesc 2c-c ( oprocz btmg ) - najlepiej polsza lub EU.
Z gory dzieki
@ innyodinnych: daj spokoj, po co sobie nerwy niszczyc przez takie cos...
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.