Ostatnia rzecz o której marze to przytyć, więc wole wyrzucić pana F. fpizdu zanim będzie za późno. Osobiście zażyłem dopiero drugi raz, a mimo to mam wrażenie że zaczyna działać. Placebo? Czy neuroleptyki też muszą się tak długo "rozkręcać"?
again and again
Pytanie do doświadczonych w Fluanxolu]
U mnie nie powodował zwiększonego apetytu ale wiadomo na każdego lek działać może trochę inaczej. Obserwuj rekcja swojego organizmu na brany lek. Jeśli jakieś skutki uboczne będą dla ciebie zbyt uciążliwe to idź do lekarza by lek zamienił na inny lub odstawił w ogóle.
Gargamel podnieś dawkę, a jak coś to priv.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.